10 viktige tips for investorer å investere med suksess

Av | juni 11, 2021

Handel og investering i finansmarkedene har aldri vært mer populært. Flere og flere begynner å se fordelene ved å ta litt tid å først investere i seg selv gjennom handel og investering, men også bruke denne kunnskapen i finansmarkedene.

Mens handelsmenn kan ta posisjoner raskere, og investoren vil sannsynligvis innta posisjoner mye lenger, kanskje måneder eller til og med år. Så hvis du vil lykkes med å investere i finansmarkedene og dra nytte av selskaper du allerede kjenner til, for eksempel Google, Facebook eller Microsoft, så er dette de ti viktige tingene en investor må gjøre og vite på forhånd. La oss ta en titt…

1. Hva er dine mål?

Det høres enkelt ut, men mange begynner å investere i et milliardmarked uten noen form for plan som, la oss innse det, egentlig er et gamble. Selv om det kan være veldig enkelt å investere lønnsomt på lang sikt, må du definere målene dine, da dette vil justere forventningene dine riktig, slik at du ikke treffer tennene dine hvis du ikke treffer en million dollar på en eneste dag . For eksempel, å vite om du investerer de neste fem eller tjuefem årene kan gjøre en stor forskjell i hvordan du bestemmer deg for å investere.

2. Start tidlig for sammensatt rente

Den største årsaken til suksessen til de fleste milliardærer er kraften til «sammensatt rente». Selv Albert Einstein betraktet dette som «det åttende underverket i verden.» I bunn og grunn betyr det at penger tjener deg penger, fordi alle inntektene du tjener gjør deg til en investering, slik at de kan sammensettes og akkumuleres over tid. Høres bra ut, ikke sant? Det er det absolutt! Jo tidligere du begynner, jo bedre, men uansett alder, er det aldri for sent å starte, men det er viktig å starte!

3. Hver eneste liten hjelper

Uansett hvor lite eller hvor mye du kan investere, er det verdt å investere regelmessig. Det høres så enkelt ut, men folk flest ser ikke poenget med å investere bare $ 10 i måneden. Men hvis du ser på fremtiden til du er veldig gammel, betyr det mye, spesielt hvis du har parkert den i noen gode investeringer gjennom årene. Selvfølgelig har de fleste en «tilbring i dag og redd i morgen» -mentalitet, og det er fellen for mennesker. Spar og invester regelmessig for å høste langsiktige gevinster – du vil være glad du gjorde.

4. Diversifiser

Det er viktig at du fordeler kapitalen din over et bredt spekter av investeringer for å redusere risikoen og øke din potensielle langsiktige avkastning. Mens noen investeringer gjør det dårlig, gjør andre det veldig bra og balanserer dem. Men hvis du er fullt investert i en ting, er det 100% riktig eller galt. Det er tusenvis av markeder mellom valutaer, aksjer, råvarer og indekser, så muligheten er der.

5. Utdann deg selv

Det desidert viktigste rådet. Du må utdanne deg selv og lære din fagfag. Tross alt, hvis du investerer hardt opptjent kapital, er det fornuftig å gjøre leksene dine. Selv om du leser alle artiklene her og så på alle videoene, vil du gjøre det mye bedre enn de fleste wannabes-investorer som bare tjener pengene sine i markedene.

6. Du har praktiske forventninger

Selvfølgelig vil vi alle ha en investering på millioner av dollar, og for mange vil det komme på et tidspunkt. Men du kan ikke planlegge dette, hvis det skjer bra, hvis ikke, så trenger du en plan for å overleve og nå dine mål, som vi diskuterte i det første rådet. Husk at reiser er den vakreste delen, og det du gjør hver dag, gjør en forskjell.

7. Men ikke begrens deg selv

Det er viktig å være konservativ når du bestemmer hvilken investering du skal ta. Dette bør imidlertid ikke være begrenset til det du vet. Vær kreativ og finn muligheter uansett hvor vanskelige de måtte være. Tross alt, hvis han var så komfortabel, ville alle gjøre det. Vær eventyrlysten i å finne muligheter, men vær forsiktig når du bestemmer deg for å ta.

8. Administrer risikoen

Vellykkede investeringer handler om å håndtere risiko. Hvis du har $ 1000 å investere, er det ingen vits i å legge det hele i en investering. I utgangspunktet sier du at den har en suksessrate på 100% … noe som selvfølgelig er veldig lite sannsynlig. Hvis du følger trinnene ovenfor, for eksempel å sørge for at du diversifiserer, vil du være på rett spor.

9. Analyser kontinuerlig

Et veldig enkelt trinn for å få mer ut av det du allerede gjør, er å kontinuerlig gjennomgå investeringene dine. Dette betyr imidlertid ikke å se på fortjenesten og tapet av en fem års investering hver dag – du kommer aldri til det femte året når markedene beveger seg opp og ned. Men det er viktig å gjennomgå hvilke investeringer som har fungert og ikke har fungert. Fokuser på å gjøre flere ting som ikke fungerte, og finn ut hvor du gikk galt med ting som ikke fungerte.

10. Ha det gøy!

Det høres enkelt ut, men de fleste glemmer at de beste verkene kommer når vi liker denne prosessen. Selv om investering er en seriøs prosess, har du også lov til å glede deg over det. Det å surre etter å finne en mulighet, å undersøke den, å investere i den og deretter se resultatet er interessant i seg selv.

Der har du ti viktige tips for vellykkede investeringer.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *