6 økonomiske investeringer som skal gjøres i dette nye året

Av | april 8, 2021

Hvert nyttår introduserer nye håp, mål og unike ambisjoner for alle. Når det gjelder å nå økonomiske mål, er det aldri for sent å komme i gang, selv om det anbefales at du starter så tidlig som mulig for å få bedre avkastning. Når du prøver å nå dine økonomiske mål, må du først forstå de mulige investeringsalternativene for å ta en riktig beslutning, som ikke bare vil sikre din økonomiske stabilitet og frihet, men også for dine nærmeste i årene som kommer.

Tanken er å starte i det små; du trenger ikke potter med penger for å investere. Her er en liste over mulige områder der du kan våge å forstå smarte investeringer. Disse økonomiske investeringene bør være på listen over nyttårsforsett, ettersom de er en kombinasjon av risikotaking, investeringsverdi og avkastning (ROI). Disse investeringsideene vil tillate deg å balansere dine kortsiktige og langsiktige økonomiske interesser.

Eiendom: Dette investeringsalternativet gir en middels risiko, og investorene må velge riktig eiendom for å få høyest avkastning.

Andels tillit: Dette er en kollektiv investeringsplan som gjør det mulig for små og mellomstore investorer, med lignende investeringsideer, å skaffe midler og investere i en portefølje av verdipapirer. Midlene som samles inn inkluderer kontanter, obligasjoner, aksjer, eiendom, etc. De er langsiktige, sikre og har en konsekvent tilnærming til investering. Ved å investere i aksjefond kan tidsbegrensede investorer oppnå høyere avkastning på kapitalmarkedene. Dette investeringsalternativet har en lav risiko for miljøet og passer for den gjennomsnittlige personen som er interessert i aksjer, men som ikke har midler til å ekspandere uavhengig.

Faste innskudd: Faste innskudd (også kjent som tidsinnskudd) gir en garantert avkastning på investeringen din. Nesten alle banker i Malaysia tilbyr faste innskuddskontoer fordi de gir problemfri forvaltning og har statlig forsikring. Videre tilbyr faste innskudd en høyere rente enn sparekontoer og kan åpnes med en relativt lav minimumsinvestering.

Invester i gull: Å investere i gull anses alltid som bra, fordi det er en uunnværlig ressurs mellom kulturer og geografiske grenser. Investering i gull kan gjøres enten i fysisk form (for eksempel å kjøpe gullsmykker, gullmynter eller barer), eller gjennom «papirgull» (gjennom bankenes gullinvesteringskontoer).

Forsikring: Investeringsrelaterte eller ILP-forsikringer gir omfattende dekning og god modenhet. Disse investeringene krever ikke store investeringer.

Amanah Saham Bumiputera: Dette er et investeringsalternativ med lav risiko som du kan vurdere hvis du har tenkt å gjøre langsiktige investeringer. Den er spesialtilpasset for Bumiputera i Malaysia og administreres av Amanah Saham Nasional Berhad, som er et heleid datterselskap av Permodalan Nasional Berhad.

Nå som du har en liste over økonomiske investeringsideer, er det bedre å starte nå uten forsinkelse for å få stor fortjeneste.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *