Å velge et sykehjem i Cleveland, Ohio krever aktsomhet

Av | mai 4, 2021

Ohio State lanserte nylig en ny forbrukerveiledning for å hjelpe innbyggerne til å velge et langtidsomsorgsanlegg eller sykehjem for seg selv eller sine nærmeste. I følge Cleveland.com er guiden designet for å redde folk som handler etter et alternativ i Cleveland og andre deler av staten «tid, problemer og penger.»

På hvilke kriterier baserte Ohio disse rangene? Noen av faktorene som kom inn i vurderingene var «hvor velsmakende maten er på et bestemt sykehjem», om de som bor der fikk «medisiner i tide» og om beboere – de tilbød aktiviteter. «

Undersøkelsen ble utført med post i 2012 og ble fullført av familiemedlemmer til sykehjemsbeboere. Han fokuserte på «omsorgen som kjære mottar.» Et annet sett med svar kom fra personlige intervjuer med faktiske innbyggere i hver enhet. Spørsmålene som ble adressert til disse innbyggerne var av en mye mer spesifikk karakter. Cleveland.com rapporterer at denne spørsmålslinjen inkluderte:

  • Er sykepleiere milde når de tar vare på deg?
  • Lar menneskene som jobber her (på sykehjemmet) deg gjøre de tingene du vil at de skal gjøre for deg?
  • Bruker terapeuter nok tid med deg?
  • Kan du gå utenfor når du vil?
  • Er rommet ditt stille nok?

På statsnivå indikerte et gjennomsnitt på 89,4 prosent av innbyggerne at de generelt likte å bo på sykehjemmet, og 92,3 prosent sa at de ville anbefale anlegget til andre. Da Cuyahoga County i Cleveland ble spesifikt analysert, varierte svarprosentene fra hus til hus. For eksempel, når bare sykehjem i Cleveland-området ble undersøkt, utvidet beboernes godkjenningsgrad til maksimalt 100 prosent, mens den lave vurderingen nådde 59,3 prosent.

Selv om dette tallet ikke er det laveste i staten (46,6 prosent), er det en ganske sterk indikator på misnøye. Det store spekteret av data (40,7 prosent) illustrerer også hvorfor valg av helseinstitusjon i Cleveland kan være et slikt forslag.

Kanskje det mest interessante er at prisen ikke nødvendigvis korrelerte med tilfredshet. I Cleveland-området hadde sykehjemmet med den laveste private daglige lønnssatsen for eksempel en godkjenningsgrad på 93,4% og en imponerende henvisningsgrad på 97,6%. Så hvordan forventer familiemedlemmer i Cleveland, Ohio å ta den viktige beslutningen om å velge et sykehjem for sine nærmeste?

De kan konsultere en ressurs som Ohio Consumer Guide to Long-Term Care, men de bør også vurdere nasjonale undersøkelser som de beste sykehjemmene i landet. Oppført av US News and World Report, kaller denne rapporten «America’s Best» langtidspleiefasiliteter. Den gir generelle vurderinger fra Federal Government Centers for Medicare and Medicaid Services, med et spesielt fokus på et hjemmes ytelse innen helseinspeksjoner, pleiepersonell og helsevesen. En slik ressurs kan hjelpe beslutningstakere med å oppdage hvordan et bestemt anlegg virkelig akkumuleres, nasjonalt, ikke bare lokalt.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *