Aksjeinvestering: gjør $ 5000 til $ 1.000.000

Av | april 21, 2021

Først og fremst vil jeg understreke at den langsiktige historiske lønnsomheten i aksjemarkedet er litt høyere enn 10% per år. Svært få langsiktige investeringer kan komme med denne uttalelsen. Noen vil hevde at eiendom er en bedre investering og kan være i noen tilfeller, men jeg foretrekker å legge pengene mine i vedlikeholdsfrie investeringer, leietakere, eiendomsskatt eller andre «ulemper» som jeg refererer til de. Selvfølgelig er ditt eget hus, der du bor, en annen historie.

Nå tenker du sannsynligvis: «Det er flott og alt, men hvordan hjelper det meg å vinne en million dollar på aksjemarkedet?» Jeg er glad du spurte. En av de viktigste leksjonene om å investere i aksjer som alle kan gi deg er tålmodighet. Hvis du tror du vil tjene penger på aksjemarkedet over natten eller til og med om noen få år, så ønsker jeg deg lykke til, men dessverre er det mer sannsynlig at du taper penger enn å tjene penger på å slå markedet. Men hvis du er villig til å finne noen gode selskaper å investere i og ha tålmodighet, er det veldig sannsynlig at du vil få en god fortjeneste på aksjemarkedet. Faktisk, selv aksjer som presterte veldig dårlig, kan tjene deg noen anstendige investeringspenger, som Stock Performance Guide på 1stock1-nettstedet viser.

En annen veldig viktig investeringstime er tid på markedet. Over tid fortsetter de fleste etablerte selskaper å vokse, og som et resultat øker også prisen på aksjene. På kort sikt kan aksjer være veldig volatile, og prisene kan stige og falle daglig. Når du utvider tidsrammen din, fungerer en solid aksje imidlertid på en mye mer forutsigbar måte. Dette betyr ikke at investeringen din alltid vil tjene penger, men tiden vil gi sjansene dine i din favør.

Den tredje leksjonen jeg vil lære deg om å investere i aksjer er disiplin. Bestem hvorfor du investerer og hva du vil oppnå gjennom å investere. Når du har bestemt deg for hvorfor du investerer, kan du lage en plan og holde deg til den. Ikke la deg bli trukket inn i den neste «sikre tingen» på markedet. For hver av dem som fungerer, vil flere mislykkes. Hvis det var et sikkert spill, ville investorer vite dette og byd aksjekursen deretter. Hvis du vet informasjon som resten av aksjemarkedet ikke vet, så se på innsiden av handelsavgiftene. Det er veldig lett å bli fristet til å tjene «rask dollar» og mye vanskeligere å bli disiplinert med en investeringsplan. Som forventet gir veien som krever mest arbeid de beste resultatene.

Til slutt vil jeg understreke viktigheten diversifisering. Sannsynligvis den største feilen du kan gjøre med å investere, er å legge alle pengene dine i en aksje. Denne strategien er ikke bare risikabel, men også mindre sannsynlig å tjene like høy avkastning som en diversifisert portefølje. Å investere penger i flere aksjer bidrar til å minimere risikoen samtidig som den generelle avkastningen øker.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *