Avmystifisere forsikringsmyter

Av | april 27, 2021

Hver gang noe nytt begynner å ta form, synes det alltid å være løgner og alle slags sannheter som sirkulerer om det. Noen henter informasjon fra irrelevante kilder og kobler den. Andre begynner rett og slett å si noe i et forsøk på å søke anerkjennelse og oppmerksomhet. Det tar vanligvis litt tid for luften å sette seg inn og sannheten å slå rot. Sannheten ligger imidlertid alltid på slutten av dagen. Scenariet er ikke annerledes når det gjelder forsikringssaker. Villedende informasjon lar de som vil ha nytte av det, tape og ofte angre. For å rense luften for slike problemer, her er noen løgner og halve sannheter å tygge, og dermed i stand til å gi den konkrete sannheten om spørsmålet om full livsforsikringsdekning:

1. Jeg har ingen narkomane, så jeg trenger ikke dekning

Forsikring er ikke bare nyttig for å hjelpe familien din, men først og fremst for deg. For eksempel i tilfelle dødsfall tar forsikringsselskapet seg av utgifter til begravelse og begravelse. Deres fravær vil bety at din uventede avgang ville ha fått familiemedlemmer til å takle de grove beredskapsregningene angående begravelsen. I tillegg vil du ha nytte av det faktum at du har medisinske regninger tilgjengelig og til og med mottar økonomisk hjelp til å betale gjeld og pantelån.

2. Jeg har forsikring på jobb, jeg trenger den ikke lenger

Avhengig av antall pårørende du har, kan det hende at forsikringen du får fra jobb ikke er nok. I tillegg kvalifiserer muligheten for en risiko som ikke er knyttet til arbeidsplassen, for eksempel en ulykke hjemme, deg til å oppnå økonomisk garanti fra arbeidsforsikringen, fordi den ikke var i samsvar med forpliktelsen.

3. Jeg vil heller tegne langtidsforsikring enn hel livsforsikring

Denne påstanden er ikke så klok. Hele livet gir deg kompensasjon i tilfelle død, dekker alle nødvendige regninger og gir mottakerne det de skal motta. På den annen side er langvarig forsikring en vanskelig virksomhet. For eksempel, hvis en periode avsluttes og du vil eller velger å ikke fornye, vil forsikringsselskapet refundere pengene dine. Misbruk av penger eller å holde dem et sted utilgjengelig kan være farlig i tilfelle du dør, noe som gjør anstrengelser for å investere i unødvendige og mislykkede forsikringsselskaper.

Det er vanligvis best å få fakta riktig for å treffe en sunn vurdering og konklusjon om forsikringssaker.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *