Bilforsikring med dårlig sjåfør – 3 viktige tips for å få de beste prisene

Av | juni 11, 2021

Riktignok, hvis du for øyeblikket har bil, er forsikring en vanskelig virksomhet. Men å forsikre en bil med en dårlig sjåfør er enda vanskeligere. Dette er fordi forsikringsselskaper alltid er redde (av åpenbare grunner) for å forsikre alle som har blitt merket som en «dårlig sjåfør». Vel, ikke bekymre deg, for i denne artikkelen vil jeg avsløre 3 enkle, men effektive måter å få billige priser, uansett hvor ille du er sjåfør – seriøst …

Tips 1: Online tilbud er de beste
Når du leter etter de beste tilbudene, uavhengig av førerens posisjon, er det alltid bedre å gå online. Du vil dra nytte av et større antall forsikringsselskaper, noe som gir deg flere muligheter. Online forsikringsselskaper opererer i et så konkurransedyktig miljø at det nesten er en garanti for at de vil prøve å fjerne tilbud du mottar fra andre online forsikringsselskaper.

Dette betyr selvfølgelig enorme besparelser for deg, men det er en enda viktigere grunn til å bruke en online-leverandør, og det er: mange online-leverandører spesialiserer seg på å forsikre «dårlige drivere.»

Tips 2: Styr tilliten til forsikringsselskapet
Uansett årsaken til statusen «dårlig sjåfør», må du gjøre alt du kan for å forbedre ditt image i forsikringsselskapenes øyne. En måte å gjøre dette på er å delta på et defensivt kjørekurs. Selv om disse typer kurs ikke er obligatoriske, kan de hjelpe deg med å redusere forsikringen med noen få hundre dollar.

Forsvarskjøringskurs fungerer bra fordi de gir tillit til at et forsikringsselskap trenger at de ikke trenger å betale en enorm regning kort tid etter at de har skrevet en policy for deg. Med andre ord, sjansene dine for å få en alvorlig ulykke er høye. Nesten gjennomsnittlig og ligner ikke 4 ganger sannsynligheten for en såkalt «dårlig driver».

Tips 3: Vurder bilen din og eventuelle endringer i den
Dette er en av de enkleste måtene å få gode forsikringspriser. Ser du, hvilken type bil du eier – størrelsen på motoren, spesifikasjonene osv., Kan i stor grad påvirke beløpet du betaler. Generell regel er at jo større motor, jo dyrere er bilforsikringen. Endringene tilfører kostnadene en annen dimensjon, ettersom de øker verdien av bilen og dermed beløpet et forsikringsselskap må betale i tilfelle en ulykke.

Alt dette fører til et veldig enkelt forslag, som er “Hvis du har en stor bil, få en mindre, og hvis det er dyre endringer, bli kvitt dem. De tre tipsene som er presentert ovenfor er ansvarlige for å spare hundrevis av dollar for folk som har måttet skaffe seg dårlig sjåførforsikring.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *