Billig ansvarsforsikringsguide: en kort guide for nybegynnere til å dekke bilforsikring

Av | mai 11, 2021

Hver sjåfør i USA må ha noen form for ansvarsdekning for å kjøre lovlig. Det er ikke noe du vil risikere å aldri gjøre. Du må finne en måte å betale for det, enten du liker det eller ikke. Imidlertid trenger ikke bilforsikringer å koste mye penger. Du har noen få alternativer når det gjelder billig ansvarsforsikring. Du bør imidlertid aldri velge en policy basert utelukkende på pris, da det er mange andre faktorer som det er viktig å vurdere også.

Sjekk alltid med uavhengige vurderingsbyråer som Standard & Poor’s og AM Best for å finne ut den økonomiske stabiliteten til hvert forsikringsselskap du vurderer. Ta deg tid til å lese anmeldelser fra andre kunder for hvert selskap. Selv om du aldri vet om alle er legitime anmeldelser, er det fortsatt en god ide å unngå ethvert selskap som har mottatt et stort antall klager – bare for å være trygg.

Finn ut hva minimumskravene til bilforsikring er i staten din. Selv om du bare trenger billig ansvarsforsikring, bør du vurdere andre typer dekning, inkludert personskadebeskyttelse. PIP-dekning betaler både dine egne medisinske regninger og passasjerene dine hvis du noen gang er involvert i en ulykke. PIP-forsikring blir ofte referert til som «no-fault» forsikring. Imidlertid, selv om han betaler medisinske utgifter, og i noen tilfeller, kan han også betale lønnstapene. Imidlertid betaler ingen feil / PIP-forsikring for den faktiske skaden på kjøretøyet. For dette må du ha din egen kollisjonsdekning eller ved å forsikre den andre parten, hvis det var de som forårsaket ulykken.

Hensyn til billige bilforsikringer

Tenk på verdien av bilen din når du leter etter billig ansvarsforsikring for å avgjøre om det vil være verdt å ha kollisjonsdekning. Hvis det er en eldre modell, kan kostnadene ved å betale for å beskytte den koste deg mer penger enn den faktiske kostnaden for å reparere den hvis den blir skadet. Tenk på egenandelen også.

Mange vil vite hvordan de skal droppe den første. Ideen er selvfølgelig å kjøpe riktig dekning for dine behov uten å bruke for mye. Du tror aldri du må ofre dekning for å spare penger. I stedet kan du shoppe for noen. Vurder å gruppere bilforsikring med andre typer forsikringer du har, for eksempel huseiereforsikring. Noen selskaper tilbyr rabatter for flere policyer.

Det er alltid en rekke rabatter å vurdere når det gjelder billig bilansvarsforsikring. Et sted å se er forsikring. Alle typer rabatter er tilgjengelige fra dette selskapet.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *