Billig bilforsikring: tips for å sammenligne politikk og finne rabatter på riktig dekning

Av | april 19, 2021

Når du handler bilforsikring, er det viktig å huske at prisen ikke er det eneste som betyr noe. Den samlede verdien av hvert tilbud teller. Billig bilforsikring er ikke nødvendigvis den med lavest pris – den er den som tilbyr alt du virkelig trenger til en rimelig pris.

De fleste stater krever bare at sjåfører har ansvarsforsikring, som beskytter andre på veien. Det dekker imidlertid ikke dine egne medisinske regninger eller skader på kjøretøyet i tilfelle en ulykke. Tenk på hvor mye penger du vil tape hvis du kommer til en alvorlig ulykke og bilen din blir totalt. Eller, verre, du blir alvorlig skadet og kan ikke fortsette å jobbe.

Hvordan beregnes bilforsikringssatsene? Det er mange faktorer å vurdere, inkludert:

• Kjørerekord

• Kjøretøystype (modell og merke)

• Hvor ofte du bruker den

• Din alder

• Bystat

• Kredittpoeng

• Enten du har garasje eller holder bilen parkert på gaten

Hvis du er student eller senior, vil du være berettiget til rabatt. På mange områder kan du redusere prisen ved å følge et trygt kjørekurs.

Viktigheten av å sammenligne billig bilforsikring

Å finne billig bilforsikring innebærer mange sammenligninger. Skriv inn dine detaljer, for eksempel beliggenhet, fødselsdato og type kjøretøy som du trenger forsikring for på et bilforsikringsnettsted, og du vil bli presentert med en rekke tilbud fra forskjellige selskaper. Hvilken informasjon du trenger å oppgi varierer fra sted til sted.

Gjør undersøkelser på hvert av forsikringsselskapene du får tilbud om. Les vilkårene nøye. Hvilken tilbyr dekningstypen du sikkert vet du trenger? Er det noen policyer som tilbyr dekning du ikke kan gjøre? Hvis du for eksempel har en gammel klunker, kan det ikke en gang være verdt kostnaden for å gi den reparasjonsdekning.

Hvis du har muligheten til å betale premier årlig i stedet for månedlig, vil du definitivt vurdere dette. De fleste foretrekker å betale månedlig fordi det gjør det mulig for dem å dele forsikringen i mindre betalinger. Imidlertid er det ofte store rabatter tilgjengelig for de som velger å betale en gang i året. Avhengig av forsikringsselskapet, kan du spare hundrevis av dollar i året.

Det beste stedet å starte søket ditt billig bilforsikring er forsikring. Tilbyr et online dekningsrådgiververktøy som hjelper deg med å effektivisere prosessen. Bruk forsikringskuponger for å hjelpe deg med å spare mye på din ideelle bilforsikring.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *