Billige bilforsikringspremier og priser

Av | juni 9, 2021

Nå tror jeg gjennomsnittsforbrukeren ikke er klar over faktorene som bestemmer og endrer premiesatser for bilforsikring. Det er nå kjent at disse prisene beregnes på grunn av mange forskjeller, variabler og faktorer. Så det er viktig at avtalen blir opprettet konkret for at du skal gi mening. Hvis du faktisk ønsker å få en lav premiesats fra din bilforsikringsleverandør, bør du prøve å forstå faktorene nedenfor som påvirker bilforsikringspremien.

Kjørerekord

Ditt fremtidige institutt eller forsikringsselskap vil uten tvil se på kjøreoppføringen din, din rekord, for å avgjøre om du er en irriterende sjåfør eller ikke. Forsikringsselskapet vil se i detalj på ting som At Fault-ulykker, trafikkhendelser som er trafikkbrudd, med andre ord, og hvilke bilforsikringskrav du har fremsatt. Hvis det oppdages visse problemer, betaler du en høyere premie for bilforsikringen. Vær oppmerksom på at selskaper bare vil se på kjøreoppføringene dine før for tre år siden. Så etter slike øyeblikk kan opptakene dine i øynene bli avslappede og ikke bli sett på så mye.

Annen forsikringsdekning

Det potensielle forsikringsselskapet ditt vil vurdere din tidligere eksisterende forsikringsdekning for alle typer relaterte forsikringsdekning. I utgangspunktet gjør bakgrunnsundersøkelser for å avgjøre om du er eller har vært en god kunde. Når det gjelder premiebetalinger, hvilke krav du har fremsatt, og absolutt andre irriterende problemer den gamle forsikringsmegleren din har hatt med deg. Hvis flaggene blir reist av ditt forrige forsikringsselskap, kan du dra nytte av en økt bilforsikringspremie. Det er også viktig å huske at hvis dette selskapet er ditt første forsikringsinstitutt, vil du mest sannsynlig betale mer for bilforsikring til du har etablert en rimelig forsikringshistorie.

Kreditthistorikk NÅ INKLUDERT

Jeg tror et stort flertall av forsikringsselskapene nå tar hensyn til kreditthistorikk og posisjonen til potensielle kunder. Disse forsikringsinstituttene analyserer kreditthistorikken din og poengene, og hvordan du brukte kreditten din og hvorfor. Tid og varighet av kreditthistorikken din vil bli vurdert for å fastslå eksisterende gjeld og hvordan betalingene dine var, vil gi dem en forsikringspoeng som de bruker for å fastslå sannsynligheten for at du betaler avdragene dine. Ved å betale avdragene og regningene dine i tide, vil det føre til bedre forsikringspoeng ved å holde en god kredittopptegnelse og kreditthistorie ved å bruke kreditten.

Beliggenhet, beliggenhet, beliggenhet

Du kan og kan bli belastet mer eller mindre avhengig av hvor du bor og er for øyeblikket. Hvis du bor i tett befolkede områder, er risikoen og sjansene for bilulykker stor, og dette vil bli analysert av forsikringsselskapene for å bestemme de endelige prisene. Hvis du bor i byer, betaler du mer for bilforsikringspriser enn om du bodde i et lite forstadsområde.

Selve bilen

Ny mot gammel, en ny bil vil ofte være dyrere å forsikre enn en eldre bilmodell. Med dagens avsløringer når det gjelder teknologi og sikkerhetstiltak blir bilene dyrere å bygge, eie og selge. Nyere biler er praktisk talt dyrere å reparere og bytte ut, og jo nyere de er, desto høyere kan forsikringssatsen være. Hvis bilen din har ekstra sikkerhetsregler, bilalarmer, kollisjonsputer, må du sørge for at du tar dette med til ditt potensielle forsikringsselskap.

Bruke bilen

Ditt fremtidige forsikringsselskap VEDLIKEHOLDER hvor mye du vil bruke kjøretøyet og til hvilke formål. Enkelt sagt, jo lenger du er på veien, jo større sjanser er det for at en ulykke vil inntreffe eller kan oppstå, det kan være din feil eller noen andres, men faktum er at sjansene og risikoen igjen økes. Så i beregningen er dette en høyere risiko for forsikringsselskapet.

Forbrukerne må huske at de endelige bilforsikringssatsene er i hendene på forsikringsselskapet du har å gjøre med, du kan gjøre så mye for å holde dette på et minimum, men på slutten av dagen er det utenfor din kontroll. hilsen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *