De beste måtene å spare på bilforsikring

Av | april 19, 2021

Når du får bil, må du ha bilforsikring. Det er viktig å få omfattende, men også billig dekning. Mens de fleste bryr seg mye om å få en god pris når de begynner å tegne bilforsikring, klarer de ofte ikke å fortsette søket. Ikke å se etter gode tilbud kan koste deg hundrevis hvert år.

Mange er uvitende om at kostnadene for bilforsikringen din kan reduseres for å hjelpe deg med å spare penger, avhengig av kjøreoppføringen, bilen din og plasseringen din.

Øk egenandelen

Hvis du forsikrer beløpet du betaler for en egenandel, vil det redusere kostnadene for forsikringsgebyr. Nå forstår du at dette trekket definitivt er en måte å spare kostnader fra en måned til den neste, men hvis du kommer inn i en bilulykke, ja, det kan koste deg mer å reparere skaden.

Men hvis du tidligere har hatt en trygg sjåfør, kan du prøve og sette av litt penger til et nødfond for å dekke bilens uventede kostnader.

Prøv samkjøring

Det er noen forsikringsselskaper som faktisk sporer kjørelengde, så jo mindre du kjører, jo billigere blir dekningen. Hvis du kjører mindre enn 7500 miles, med denne typen policyer, får du den laveste prisen, og alt opptil 13.000 er gjennomsnittsprisen.

Endre planene dine til det du trenger

Det er bedre for deg å endre planene dine til det du trenger, når du trenger dem. Å kjøpe en ny bil vil kreve en annen forsikring sammenlignet med en eldre bil. Når du betaler av billånet, trenger du en kollisjon og omfattende dekning, men når det er betalt av, har du flere forsikringsmuligheter.

Du kan ha mer kollisjonsforsikring enn du trenger. Faktisk anbefales det på eldre biler å gi opp kollisjonsforsikringen uansett, da den omfattende dekningen er sammenlignbar og billig og vil gi deg all dekning du trenger.

Kombiner policyer

Hvis du har bilforsikring og leietakere / huseiere forsikring gjennom forskjellige selskaper, kan du kanskje kombinere polisen din med et enkelt selskap og stable rabatter.

Sjekk rabattene

Hvis du har byttet jobb, flyttet til et nytt sted eller noe annet, må du holde rede på policyalternativene dine. Du kan kanskje få en billigere policy i en ny by eller med en ny jobb.

Sjekk kreditten din

Kredittpoengene dine har en liten rolle å spille når det gjelder forsikringskostnader. Så betal regningene i tide og sørg for at du jobber hardt for å forbedre kredittpoengene dine. Mens du gjør dette, sjekk kontinuerlig for å se om du nå kvalifiserer for lavere priser.

Andre rabatter

Som student kan gode karakterer gi deg rabatter. Som voksen, se om du kan få et voksen førersikkerhetsprogram fra bedre rabatter. Vurder å unngå en rød bil da de tilbyr høyere forsikringspriser for brukere sammenlignet med andre farger.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *