De ti beste grunnene til at folk trenger langtidspleieforsikring

Av | april 8, 2021

10. Regjeringen vil ikke betale for langvarig omsorg hjemme, på sykehjem eller i et omsorgssenter. Medicare betaler 100% av langtidspleie i 20 dager og alt bortsett fra $ 95,00 per dag de neste 80 dagene – så ingenting. Imidlertid betaler Medicare bare for kvalifisert omsorg, og de fleste langtidsbehandlinger er ikke kvalifisert omsorg.

9. Den nasjonale gjennomsnittlige kostnaden for sykehjem er omtrent $ 105,00 per dag. Assistert opphold varierer fra $ 50 til $ 90 per dag. Bor du på østkysten, kan du enkelt bruke mellom $ 50 000 og $ 80 000 på et års opphold på sykehjem. Disse kostnadene er perfekt i stand til å eliminere et liv med besparelser – for ikke å nevne den følelsesmessige effekten langvarig omsorg har på en familie.

8. En studie fra Harvard University fant at 69% av enslige og 34% av ektepar ville gå tom for eiendom etter 13 uker på et sykehjem. 13 uker = 91 dager!.

7. I en alder av 65 år har en kvinne sjansen til å tilbringe tid på sykehjem. En mann har sjansen en av tre. Hos menn gjenoppretter dødeligheten sykelighet.

6. Medicaid begynner først etter at en persons eiendom og verdighet har forsvunnet. I mange land er kvalifiseringsgrensen for enslige mennesker $ 1500 i eiendeler. Tross alt er Medicaid GODT UTEN.

5. Barn vil gjerne hjelpe, men barn har ofte egne barn. De kan absolutt ikke forlate jobbene sine for å ta seg av foreldrene sine.

4. Helse forbedres sjelden med alderen.

3. Folk kan ikke kjøpe langtidspleie når det er krise eller når de er klare til å bruke den.

2. Amerikanere har tilgang til den beste helsevesenet i verden hvis de har råd til det.

1. De fleste ønsker å velge hvor de skal dra i stedet for å måtte gå dit de blir tatt, og hvis uavhengighet er viktig for dem, må de enten ha en stor eiendom eller tilstrekkelig forsikring.

Informasjon sitert direkte fra:

* En veiledning for kjøpere av langtidsomsorgsforsikring, National Association of Insurance Commissioners.

* Langtidsomsorg Forbrukerhåndbok, Transamerica Western Life.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *