Du trenger meg igjen, du vil mate meg når jeg er seksti-fire

Av | april 20, 2021

Den eldre amerikanske befolkningen har eksplodert da babyboomers fyller 65 år. I følge den amerikanske folketellingsrapporten som ble publisert i mai 2014, vil den aldrende befolkningen nesten doble seg fra 2012 til 43,1 millioner til 83,7 millioner innen 2050. Blant millionene vil mange ha behov for langvarig pleie. Hvem vil gi denne pleien hvis du trenger det?

Hvilken pleie kan du trenge? Kom du deg ut av sengen i morges, skynd deg på do? Gikk du og kle deg? Spiste du? Dette er «handlingene i det daglige» som vi gjør hver dag uten å tenke på dem. Forsikringsselskaper definerer handlingene i hverdagen som overføring, toalett, kontinens, bading, påkledning og spising. Når du ikke klarer å utføre to av disse aktivitetene, kan du kvalifisere for langvarig omsorg.

Jeg fleiper ofte som en mor til fire, et av barna mine vil ta vare på meg. Vi håper dette vil være tilfelle. Jeg ble diagnostisert med osteoporose og leddgikt og er ikke kvalifisert for langtidspleieforsikring.

Jeg er en forsikringsagent som selger langtidsomsorgsforsikring. Dessverre mottok jeg telefoner som spurte om retningslinjer for en forelder som hadde hjerneslag eller andre helseproblemer som krevde døgnomsorg. Dessverre, når du trenger langvarig pleie, kvalifiserer du ikke for en langsiktig pleiepolicy. Så gjør deg klar! Utforsk alternativene dine.

Medicare og Medicaid, «offentlige lovprogrammer», vil betale for helsevesenet ditt, men er ikke designet for langvarig pleie. Imidlertid vil Medicaid betale for et sykehjem hvis eiendelene dine ikke overstiger $ 2000.

Her er en kort liste over andre alternativer du kan utforske:

* En tradisjonell langsiktig pleiepolitikk

* En universell livspolitikk med langtidsperson

* Et omvendt pantelån

* Selvforsikring

Hva slags omsorg vil du ha? Ønsker du å bli tatt vare på hjemme, i en assistert boenhet eller på et sykehjem? Ta en tur på sykehjem og hjemmebolig i ditt område. Kostnadene kan overraske deg. Undersøk kostnadene for en helsepersonell eller sitter som kan tilberede måltidene og rengjøre hjemmet ditt. Bruk disse fakta for å estimere hvor mye du trenger for å holde deg i stilen du er vant til.

Hold de gyldne årene for deg selv, din familie og venner. Det gamle ordtaket «Unnlatelse av å forberede, forbereder seg på å mislykkes» høres sant ut i denne situasjonen. Vi håper at vi vil leve de siste årene av våre liv med god helse, og vi vil avslutte våre egne senger med en fredelig død. Men hvis ikke, har du en plan.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *