En god investeringsstrategi for å tjene penger ved å investere

Av | mai 1, 2021

Enten det er 2011, 2012 eller 2020 – her er en god investeringsstrategi for å tjene penger på å investere uten krystallkule. Enhver god investeringsplan tar hensyn til både valg av investeringen og tidspunktet. Hvis du ikke kan tjene penger på å investere med denne enkle strategien, kan du være trygg på at bare noen få og de heldige vil tjene penger.

Før du stresser med å utvikle en god investeringsstrategi for 2011 og gå videre, spør deg selv det åpenbare spørsmålet. Hvor investerer de mest vellykkede (eller hvor har de gjort det tidligere) for å tjene penger på å investere i det lange løp? Svaret før finanskrisen var obligasjoner, aksjer og eiendom. Dagens svar for den gjennomsnittlige investoren er det samme og tar den enkle formen for obligasjonsfond, aksjefond og aksjefond. Til slutt, hvis alle disse tre investeringsområdene er deponert – er vi sannsynligvis i depresjon, og bare noen få heldige mennesker eller smarte spekulanter vil tjene penger på å investere.

En god investeringsstrategi er ikke basert på spekulasjoner eller prøver å synkronisere markeder. Uansett hva du hører, er det ingen som har bevist og konsekvent rekord i markedskalenderen, som slår betydelig langsiktige markeder. Hvis de gjorde det, ville de tjene mye penger på å investere og skjule hemmelighetene sine, de ville ikke dele dem. Så hvorfor ikke nøye oss med en god investeringsstrategi som gir en stor antagelse: at USA vil vokse og trives på sikt?

Det er enkelt å investere penger i de tre ovennevnte områdene med fond. For å redusere risikoen og legge til fleksibilitet i investeringsstrategien din, legg til en fjerde type fond som kalles pengemarkedsfondet. Med dagens rentesatser virker de kanskje ikke som en god investering, men de er trygge og tjener renter som følger dagens renter. Å bli mer spesifikk, med bare 4 forskjellige fond, kan du utvikle en god investeringsstrategi for 2011, og ikke bare, og du kan tjene penger ved å investere i Amerikas fremtid. Fra høy sikkerhet til høyere risiko og høyere profittpotensial: et pengemarked, en mellomlang obligasjon, en kapitalinntekt med høy kapital og et kapitalfond er alt du trenger å eie.

En god investeringsstrategi for å få føttene våte er å bare investere like mye penger i alle de 4 fondene. Synkroniseringsstrategien krever ikke vurderinger eller gjetninger. Et år senere og en gang i året etter det, flytt bare pengene for å gjøre alle de 4 fondene like i verdi igjen. Dette tvinger deg automatisk til å ta litt penger fra bordet fra dine bedre resultater – og flytte mer penger til de som ikke fungerte like bra. Nettoresultatet over tid er at du kjøper flere aksjer når prisene faller, du selger relativt dyre aksjer.

Dette er også en god måte å tjene penger på å investere i det lange løp og samtidig beholde risikoen. Bare å kjøpe og holde fond er ikke en god investeringsstrategi, og har ført til at mange investorer har hatt problemer tidligere. For eksempel har eiendomsfond vært gode investeringer i mange år til de ble spikret av finanskrisen. Hvis du eide og beholdt dem, i 2009, kunne du ha samlet et betydelig beløp og risikert det der … med store tap som følge av finanskrisen.

Det er mer enn enkelhet involvert i det jeg kaller en god investeringsstrategi for 2011 og utover. Denne strategien bruker to av de eneste tidstestede instrumentene i investeringsvirksomheten: BALANCE & REBALANCE og DOLLAR COST AVERAGING. Det første verktøyet holder deg på sporet, samtidig som du holder risikoen, og det andre er verktøyet som arbeider for å redusere gjennomsnittlig investeringskostnad ved å kjøpe flere aksjer når prisene er lavere og når de er høye.

Du kan sette en god investeringsstrategi sammen med en moderat risiko ved å bare ha 4 forskjellige fond. Folk tjener penger ved å investere i langsiktige obligasjoner, aksjer og eiendom; og de smarte holder penger i en trygg investering og for fleksibilitet. De siste årene har noen rett og slett vært heldige og tjent penger ved å investere uten en strategi. Med en god investeringsstrategi trenger du ikke å krysse fingrene og stole på flaks. Hvis Amerika trives i 2011 og utover – bør du også.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *