Er det mulig at bilforsikringsselskapet ditt har rabatter som jeg ikke forteller deg om?

Av | april 21, 2021

Å lære informasjon om generell og klassisk forsikringsdekning vil hjelpe deg med å få riktig dekning til riktig pris. En rekke faktorer bestemmer hvilke faktorer forsikringsselskapene gir de beste premiesatsene til.

Før du kjøper et nytt kjøretøy eller et klassisk kjøretøy, må du alltid se etter forsikringspriser. Forsikringsagenten din kan fortelle deg hvilke nye biler som har de laveste forsikringssatsene. Å vite prisene kan hjelpe deg med å velge riktig bil for deg. Ved å kjøpe en bil som har et godt sikkerhetsnivå, kan du spare mye på bilforsikringen.

Når du kjøper bilforsikringsdekning for tenåringen din, må du be agenten din om å tilby deg et tilbud, både som en egen policy og som et supplement til din eksisterende policy. I noen tilfeller vil du kanskje forsikre tenåringen din separat.

Mange tror at bilforsikringssatsene automatisk reduseres for unge sjåfører når de er 25 år. Sannheten er imidlertid at prisene faller sakte fra en sjåfør fyller 18 år, så lenge han eller hun holder en ren kjørerekord.

Det er forsikringsplaner utover det som er lovpålagt, som gir bedre beskyttelse. Du må betale en høyere egenandel, men det kan fungere for deg i det lange løp. Bruk av uforsikret førerbeskyttelse beskytter deg mot økonomisk ansvar hvis du er utsatt for en utilsiktet ulykke, eller hvis en sjåfør som forårsaker deg skade ikke har noen forsikring.

Ikke gjør månedlige innbetalinger for din klassiske bilforsikringsregning. Forsikringsleverandører legger til et bekvemmelighetsgebyr for dine månedlige utbetalinger. Disse tilleggsgebyrene kan bli betydelige over tid. Det kan også bli et problem i tillegg til alle andre månedlige regninger. Jo mindre du betaler, jo mer penger sparer du.

Den beste måten å holde forsikringen lav er å unngå billetter og ulykker. Å komme inn i en ulykke vil øke prisene dine drastisk. Kjør defensivt og kjenn grensene dine. Unngå situasjoner der du er mer sannsynlig å ha en ulykke. Ikke drikk eller kjør og vær hjemme hvis været er dårlig.

De fleste betaler en annen premie for bilforsikring. Dette skyldes ikke helt forskjellige kjøresituasjoner og forskjellige biler. Noen mennesker kan få like mye dekning, om ikke mer, og spare penger. Du kan gjøre dette enkelt hvis du tar deg tid til å lære deg triks med bilforsikring.

Nå vet du at du kan finne rimelige forsikringspriser i et flott selskap. Ved å aktivt bruke tipsene beskrevet i denne artikkelen, kan du ha lavere bilforsikringspremier.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *