Er livsforsikringsdekning et alternativ for hjertesykdom?

Av | juni 8, 2021

Det kan være vanskelig å kvalifisere seg for livsforsikring med hjerte- og karsykdommer, men det er absolutt mulig. I USA er den første dødsårsaken hjerte- og karsykdommer, og mange som har fått diagnosen mener at livsforsikring er ekskludert.

Hvis du har hjertesykdom, bør livsforsikring være en prioritet for deg hvis noen er avhengig av lønnen din. Jo mer sannsynlig det er at noe dårlig skjer med deg, jo mer dekning bør du ha.

Hvor vanskelig vil det være å få dekning?

Hvis du røyker eller har andre helseproblemer, for eksempel diabetes eller er overvektig, vil det være ekstremt vanskelig for deg å få dekning. Det er derfor det er så viktig at du gjør livsstilsendringer som viser at du bryr deg om situasjonen din og at helseproblemene dine har stabilisert seg.

Alle forsikringsselskaper nærmer seg medisinsk forsikring på en annen måte, men alle tilfeller av hjertesykdom er garantert veldig tett og prøver å finne mønstre. Livsforsikringsselskaper vil anta at vi ikke fortjener problemer hvis du ikke kan illustrere at din generelle helse er på rett spor, og at du også i tilstrekkelig grad har adressert deres bekymringer om din medisinske tilstand.

Mange som har fått diagnosen hjerte- og karsykdommer har fulgt legens ordre og gjort livsstilsendringer som har gjort en standardvurdering mulig. Å få dekning for hjertesykdom krever mye arbeid, fordi applikasjonen blir undersøkt og må kjøpes fra noen få (dusinvis) forsikringsselskaper. Det er viktig å jobbe med en erfaren, uavhengig agent som har kunnskap om høyrisiko livsforsikringsselskaper. Det vil være mer nødvendig enn noen gang å sammenligne en søker som har hjertesykdom mellom flere livsforsikringsselskaper, fordi resultatet vil være forskjellig fra et selskap til et annet.

Å ha de mest oppdaterte blodresultatene i ditt besittelse vil bidra til å øke hastigheten på abonnementsprosessen. For et lite gebyr vil det nærliggende apoteket vanligvis gjøre dette raskt og uten legens anbefaling. Det vil også være nyttig å få de mest oppdaterte resultatene fra en test utført av kardiologen din sammen med et brev som forklarer din nåværende tilstand. Å ha disse artiklene klare vil ikke bare bidra til å øke hastigheten på prosessen, men vil også gi et forsikringsselskap en bedre følelse av åpenhet.

Hva du kan forvente av en abonnent:

Medisinske journaler vil absolutt bli gjennomgått med stor forsiktighet hvis du har en hjertesykdom. Fordi sjansene dine for å få et hjerteinfarkt eller en annen livstruende hendelse er høyere enn noen uten hjerte- og karsykdommer, vil livsforsikringsleverandører vurdere deg som en høyere risiko. Som ganske enkelt betyr at hvis noen trenger livsforsikring, er det deg.

Hvis du har kjære som er avhengige av inntekten din, må du ta en titt på livsforsikringsalternativene som er tilgjengelige for dem, uavhengig av hjertesykdom. Generelt har forsikringsselskaper en tendens til å være bekymret for om tilstanden din har stabilisert seg eller ikke. Korttidsforsikring til svært lave priser er en mulighet, hvis du i det minste kan vise at hjerte- og karsykdommer har stabilisert seg.

En av de viktigste fordelene med livsforsikring er at du alltid kan delta i livsstilsendringer og kjøpe billigere forsikring når helsen din forbedres, og du kan endre den eldre forsikringen med en nyere policy, som har en bedre vurdering på grunn av forbedret helse. Det er derfor det er veldig viktig å bli så sunn som mulig akkurat nå.

Livsforsikringsselskaper vil nøye vurdere helseposten din de siste årene og mer, i noen tilfeller. Forsikringsleverandører vil grundig undersøke din medisinske historie og kan be om enda flere tester / artikler, om nødvendig, for å få deg til å føle deg komfortabel med saken din. Vær alltid fullstendig gjennomsiktig med bekymringer, testing eller spesialdokumentasjon som kreves av din livsforsikringsleverandør. På grunn av nettmiljøet vi lever i, er det ingen hemmeligheter. Sannheten vil til slutt komme ut, og det er mye bedre å være frem og tilbake når en abonnent oppdager informasjon som har blitt utelatt fra en applikasjon. Dette vil trolig gjøre dem urolige og lure på hva de ellers ikke har oppdaget ennå.

Livsforsikringsselskaper vil også utfordre eller prøve å ikke betale kravet til en polis dersom det oppdages forvrengninger av et krav, uavhengig av om forsikringen er mer enn to år gammel. Avslør alt foran deg og hold deg unna marerittet til familien din som kjemper mot et forsikringsselskap for et krav.

Hvor mye kostet det?

De foretrukne prisene for alle med hjertesykdom er ikke helt uomtvistelige, men det er mer sannsynlig at de er standard eller klassifiseres ved bordet. Agenten din må sende inn søknaden din til ikke mindre enn 20 livsforsikringsleverandører for å sikre at du får den beste tilgjengelige vurderingen. Det eneste direkte under din kontroll er om du bestemmer deg for å begynne å leve sunt. Hvis du ikke er så frisk som du vil være eller skal være nå, betyr det ikke at du skal vente med å få forsikring. Det er mange muligheter for å få forsikring og sørge for at familien din er beskyttet nå, da helseendringer ikke blir vurdert i minst 6 måneder. Å sette familien i fare er et alternativ som åpenbart er en dårlig idé.

Hvis du jobber med en agent som bare har stilt deg noen spørsmål om helsen din og bare har avslørt lowball-tilbud, må du være forsiktig fordi mange andre spørsmål absolutt vil bli stilt, og ja, prisen vil endres. En god agent vil stille vanskelige spørsmål på forhånd og vil aldri dekke over fakta. I et forsøk på å sitere nøyaktig en sak som involverer hjertesykdom, bør agenten gjennomgå din medisinske historie i detalj for å forstå hvilken type evaluering du mest sannsynlig vil få.

De beste prisene for livsforsikring med hjertesykdom vil be deg om å ta en full medisinsk undersøkelse. Det er faktisk andre produkter tilgjengelig som bruker en garantert kringkastingsapplikasjon som ikke krever medisinsk undersøkelse. Det er imidlertid ingen gratis lunsj hver gang du ikke fullfører en medisinsk eksamen; regner med å betale betydelig mer i premie.

Hvor lang tid tar abonnementet?

Hvis du har hjertesykdom, planlegger du å vente lenger enn vanlig for å få en langsiktig livsforsikring, da forsikringstakere vil se nøye på din medisinske historie for å sikre at du ikke er utsatt for hjerteinfarkt. Eller en annen potensielt dødelig helsebegivenhet i nærheten framtid. Vær også forberedt på å utføre ytterligere medisinske tester, for eksempel EKG, ultralyd i halspulsåren, datastyrt hjertskanning etc. Disse testene tar ikke overraskende tid og å få resultater er vanligvis en lang prosess.

Dessverre er det ingen måte å abonnere fullt ut på medisinsk hvis du har hjertesykdom og ønsker de beste prisene. Alle som indikerer at det ikke er noen «medisinsk eksamen» eller et forenklet produkt som har konkurransedyktige priser, gir deg ikke nøyaktig informasjon. Alle forsikringsselskaper som tilbyr tradisjonell langtids- og levetidsforsikring, sammen med de beste prisene, vil kreve en full medisinsk undersøkelse hvis du har en hjertesykdom. Det er noen endelige utgiftsplaner som du vil finne som ikke krever medisinsk abonnement, men de dekker dekningsbeløpet til $ 25 000, og forsikringskostnadene er ekstremt høye. Du har virkelig mye bedre av å spare penger og sørge for at du har en eiendomsplan på plass.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *