Få studentbilforsikring til den beste prisen

Av | april 30, 2021

Årsakene til at unge betaler mer varierer mye. Mens hovedårsaken fortsatt er historiske data om ulykker og mangel på kjøreerfaring, kan unge fortsatt spare penger ved å tilby rabattene. Generelt tilbyr bilforsikringsselskaper rabatt selv for tenåringer. Alt du trenger å gjøre er å oppgi detaljene dine, for eksempel bil, alder og postnummer, og du kan se rabattene på få sekunder. Nedenfor er de typiske rabattene for studenter som en tenåring kan dra nytte av:

1. Gode ​​rabatter for studenter

Studenter som studerer på college eller videregående skole er kvalifisert for denne typen rabatt, den eneste parameteren er at de skal opprettholde gode karakterer. Ved å studere hardt kan studentene spare betydelige penger. Ifølge forskning utført av bilforsikringsselskaper ble det observert at studenter som utmerket seg i studier har lavere risiko for ulykker. Derfor er den økonomiske risikoen involvert for denne typen studenter lavere, som de kan nyte rabatter når de opprettholder gode karakterer. Den grunnleggende ideen bak denne reduksjonen er at det krever engasjement, dedikasjon og konsistente kvaliteter for å få gode karakterer, og det betyr også at du har alle egenskapene for å være en god pilot.

Kvalifikasjoner for god rabatt for studenter

· Rabatter er vanligvis tilbudt til studenter som opprettholder B-karakter eller høyere gjennom året. Når dette kriteriet er oppfylt, har de krav på 10% rabatt på bilforsikringspremien. Hardt arbeid hjelper deg ikke bare med å lykkes i livet, men hjelper deg også med å spare betydelige penger når du studerer.

· Studenten må være en heltidsstudent og ikke ta et deltids- eller fjernundervisningskurs.

· Det er en aldersgrense på 25 år for studenten.

For foreldre som betaler barnas forsikringspremie, kan du alltid oppmuntre dem til å studere mer. Hvis de prøver å unnlate å gjøre det av en eller annen grunn, kan du alltid motivere dem til å studere mer og prestere bedre neste år.

2. Sikkerhetsklasser for sertifiserte sjåfører

Det er forskjellige typer førerutdanningskurs. Disse blir undervist av veipatruljer og andre erfarne sjåfører som vil dele verdifulle kjøretips. Ved å lære av dem og promotere kurset, blir du åpenbart en bedre driver enn du var. Når du sertifiserer forsikringsselskaper, kan de gi deg en rabatt på opptil 10% av premien din, men når du melder deg på sertifiserte førersikkerhetskurs, må du sørge for at de blir anerkjent av bilforsikringsselskaper.

3. Å kjøpe en bil som har lavere forsikringskostnader

Kostnaden for bilen og typen bil du kjøper spiller en viktig rolle i å bestemme premien. For tenåringer er forsikringskostnadene dobbelt så mange som en 40-åring betaler. Imidlertid kan bilen du velger hjelpe deg med å redusere prisene til en viss grad. Ikke kjøp sportsbiler som Porsche eller noen skinnende ny bil som er foretrukket blant tyver. For å holde deg trygg og unngå store bilforsikringskostnader, kjøp brukte biler som Toyota Camry, som er trygg og ikke kommer med en enorm pris for forsikringspremien.

4. Beboende studenter får rabatt!

Studenter som har til hensikt å bli med på et høyskole eller universitet et annet sted, som vanligvis er mer enn 100 miles unna, er kvalifisert for denne typen rabatt. Selv om ikke mange vet om dette, kan studenter som ikke har tenkt å kjøre til skolen eller bruke bilen bare ved begrensede anledninger når de er hjemme, få rabatten. Dette må imidlertid ledsages av bevis, for eksempel et opptaksbrev, sammen med adressen til høgskolen. Bilforsikringsselskapet vil også be om bevis på kjørelengde, og denne reduksjonen kan komme med noen begrensninger.

5. Søk og finn den billigste studentbilforsikringen online!

Hvis du bruker litt tid på å undersøke på internett, kan du finne bilforsikring for studenter til billige priser. Bilforsikringsselskaper tilbyr generelt forsikringsdekning til en lavere pris sammenlignet med gebyrene som agenter og andre tredjeparter tar. Med noen få klikk kan du sammenligne retningslinjer og velge den som passer best for deg.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *