Forstå fakta når du planlegger langvarig omsorg

Av | april 8, 2021

Et viktig hensyn når du planlegger en vellykket fremtidig pensjon er lang levetid. Med lang levetid kommer langvarig helsevesen. De økonomiske kostnadene og byrdene ved aldring påvirker ikke bare deg, men også familien din, besparelsene og livsstilen din. Å tilby langvarig omsorg gjør det lettere for deg og din familie. American Association for Long-Term Care Insurance sa at landets forsikringsselskaper betalte 9,2 milliarder dollar i fordeler til amerikanske familier bare i 2017.

Når du søker på internett, kan du finne informasjon som ikke er helt nøyaktig. Det er viktig å vurdere noen få fakta før pensjon.

US Department of Health and Human Services sier at hvis du fyller 65 år, har du en sjanse til 10 til å trenge noen form for langtidspleie. I 2016 var omsorgen for ubetalte omsorgspersoner til mennesker med Alzheimers eller demens over 230 milliarder dollar.

Mange tror at langvarig omsorg ikke vil skje med dem. Andre tror at familien deres vil være i stand til å ta vare på dem uten problemer. Faktum er at når medisinsk vitenskap utvikler seg, øker risikoen for behov for pleie med lang levetid. Uten en plan på forhånd er virkningen ekstraordinær.

Landsgjennomsnittet for ett års hjemmetjeneste er $ 49192 for en 44-timers uke. Den nasjonale gjennomsnittlige levealderen er $ 45 000 i året, og et år med dyktig pleie koster nesten $ 100 000 i året. Om 20 år vil disse kostnadene helt sikkert øke.

Du må vurdere de økonomiske kostnadene og byrdene ved aldring som en del av pensjonsplanleggingen. Å sikre rimelig langtidsomsorg vil gi ressursene for kvalitetspleie, enten hjemme eller i en enhet, slik at familien kan være familie.

Nesten halvparten av de som søker LTC-forsikring etter fylte 70 år blir avvist på grunn av helsen, sammenlignet med 17% for de under 60 år. De første er veldig rimelige – spesielt når du er yngre. Handling før pensjonering er viktig.

Premiene er ment å være like, avhengig av helse, alder og verdi av fordelene du krever. Du kan lese artikler om tarifføkninger. Disse økningene er relatert til «gamle produkter». Dette er eldre serier av policyer som ble vurdert før renten kollapset og renten stabiliserte seg.

For det første er de fleste langsiktige forsikringspoliser ment å ha premier på nivået. Det er noen policyer der premien øker hvert år, avhengig av utforming, ettersom fordelene øker eller du velger å øke fordelene. Imidlertid har de fleste policyer premie som er ment å være den samme basert på alderen din på det tidspunktet du søker, helsen din og mengden dekning du har valgt. Fordi folk flest vil velge en slags beskyttelse mot inflasjon, er premien ment å være lik, mens fordelene øker – kostnadene ved fordelene ved inflasjon er allerede inkludert i premien. Når du leser artikler om premieheving, må du huske at det er planer som med vilje øker over tid.

I dag har alle planene svært lave gjennomsnittlige renter (rentene har vært lave i USA det siste tiåret). Dette har ikke alltid vært tilfelle. Noen av de eldre produktseriene har sett hastighetsøkninger. Disse økningene var basert på flere faktorer:

• Renter

• Utløpsrater (dvs. hvor mange som gir opp politikken. I praksis er det svært få som gjør det, men det er ikke tatt hensyn til dette ved å sette premiumpriser for mange eldre planer)

• Klager og abonnementsopplevelse

I dag er abonnementet mye mer vitenskapelig og konservativt enn før. Premiekostnader tar nå også hensyn til lave renter, lave løpetider og den faktiske opplevelsen av skader. Society of Actuaries antyder at sjansen for en økning i frekvensen av en langtidspolitikk som selges i dag er veldig, veldig lav. Uansett disse fakta er det heller ikke lett for forsikringsselskaper å øke satsene for produkter som selges i dag.

Å jobbe med en langtidsspesialist vil tillate deg å få den nøyaktige informasjonen du leter etter. Det er flere referansesider for forskning:

LTC News gir artikler og ressurser: http://www.ltcnews.com

US Department of Health and Human Services: https://longtermcare.acl.gov/

Langtidsomsorg vil påvirke deg, familien din, sparing og livsstil. Å tilby langvarig pleie er en enkel og rimelig beskyttelse av eiendeler. Disse planene beskytter ikke bare besparelsene dine, men reduserer også byrdene familiemedlemmene har. Ta grep før du går på pensjon for å dra nytte av lavere premier og bedre generell helse.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *