Hvordan foreta informerte investeringer

Av | april 7, 2021

Trening er navnet på spillet. Chicago Bulls ville aldri vunnet seks mesterskap hvis det ikke var for de utallige timene Michael Jordan tilbrakte i treningsstudioet gjennom hele livet og den endeløse planleggingen av spillet han tilbrakte før hvert kamp. Denne typen trening, blandet med en unaturlig atletisk evne, var grunnen til at han hadde nådd suksessnivået han hadde. Imidlertid, i en verden av investeringer, trenger du ikke å ha naturlige talenter eller evner. De viktigste egenskapene til en virkelig vellykket investor inkluderer kunnskap og opplæring. Selv de mest erfarne og vellykkede investorene i verden leter kontinuerlig etter måter å forbedre seg hver dag. Alle de beste investorene blir informert ikke bare i hvilke områder de skal investere og når, men også informert om hva slags posisjon de er i på et gitt tidspunkt og er klar over den beste typen investering for dem på det aktuelle tidspunktet.

Konstant bevissthet om din økonomiske stilling på alle punkter i din investeringskarriere og kunnskapen din som en intern og ekstern investor er avgjørende når du bestemmer risikonivået du bør ta og når. Hvis du er en som er spesielt interessert i langsiktige investeringer som vil sikre en ganske moderat avkastning på investeringen, så er det mange muligheter for deg. Vi vet alle at med lave renter gjennom tidene du opplever nå , sparekontoer er slett ikke en effektiv måte å samle renter på.

Personlig tror jeg de to øverste langsiktige investeringene inkluderer innskuddssertifikater (CDer) samt obligasjoner. CDer har like lav risiko. Disse er spesielt fine fordi de leveres av FDIC for $ 250.000, så så lenge du diversifiserer CDene du kjøper, er du 100% sikker på at du vil motta det lovede beløpet tilbake. Med dette mener jeg at når du kjøper CDer, bør du åpne flere av dem og aldri la dem nå $ 250 000 før forfall, hvis du vil være 100% sikker på at du mottar det lovte beløpet i tide. Disse varierer vanligvis fra 6-måneders investeringer til 30-årige investeringer. Jo lenger forfallsdato, jo høyere er renten på CDen. Den beste måten å sikre en solid avkastning på investeringen, samt en jevn strøm av inntekter fra en CD, er å ha mange forskjellige, med en rekke forfallsdata som varierer fra kort til veldig lang.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *