Hvorfor den billige forsikringen til det avhengige selskapet kanskje ikke er billigere

Av | juni 7, 2021

Du vet om bilforsikringsselskaper som skryter av sine lave premier på nasjonal TV, radio og sosiale medier. De vil virkelig at du skal internalisere meldingene deres.

Sannheten er imidlertid at det kan være en misforståelse om hva det betyr.

«Erstatt dagens dekning med vår,» sier de, «du vil finne besparelser på bilforsikring!» Eller «Gi oss ti minutter, så gir vi deg en billigere pris enn andre.»

De faktiske fakta indikerer at de fleste bilførere ikke vil motta besparelser ved å bytte politikk til et direkte forsikringsselskap. Dette er fordi ingen datterselskaper har midler til å gi andre dekning enn sine egne. Glansen av et billig tilbud kan faktisk være masken som dekker økt forsikringsmessig egenandel og mindre ansvarsdekning.

For å understreke denne viktige leksjonen, gir vi deg denne virkelige fortellingen som involverer noen som har bestemt seg for å gå med evnen til et uavhengig byrå for å finne bilforsikring skreddersydd for ham.

En bilist som tidligere hadde vært forsikret gjennom et av disse høyt promoterte datterselskapene, som fremmer «billigere priser», bestemte seg for å gå med et uavhengig byrå kjent for sin upåklagelige kundeservice.

Etter en gjennomgang av denne mannens «billige» bilpolicy oppdaget forsikringsspesialisten noen alvorlige hull i dekning. Å forstå dette kan føre til alvorlige problemer hvis den forsikrede noen gang skulle være involvert i en bilulykke, hun gikk på jobb og analyserte de mange policyene som tilbys gjennom selskapets nettverk av leverandører. Hun identifiserte en utmerket plan som dekket hullene og hadde en lav konkurransedyktig pris.

Kunden var fornøyd med oppdagelsen og gikk igjen med en ny sjelefred på grunn av sin nylig ervervede policy.

Som skjebnen ville ha, tok det ikke lang tid før denne forsikrede var involvert i en bilulykke som etterlot kjøretøyet i total tilstand. Ettersom den andre sjåføren var skyldig i denne kollisjonen, ble det antatt at den andre sjåførens forsikringsselskap ville betale skaden.

Men det var et stort hinder i denne forbindelse. Det andre forsikringsselskapet tilbød seg å betale en sum godt under totalverdien av bilen.

Så bestemte den nye forsikrede hvis bil hadde blitt samlet, å ringe sitt nye selskap. Forsikringsselskapet ga ham ingen problemer, ingen problemer. I stedet sendte de ham en sjekk som virkelig representerte verdien av bilen hans, med tre tusen dollar over hva den skyldige sjåførens forsikringsselskap tilbød!

Garantert: den lykkelige avslutningen på denne sanne historien ville ha vært veldig annerledes hvis det hadde vært den «billige premium» -politikken med hull i dekning.

Nå er du dommeren, er «billig» politikk virkelig «billig»?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *