Hvorfor få et byggelån i en egenrettet IRA?

Av | mai 12, 2021

Med en selvstyrt IRA eller SDIRA kan du diversifisere investeringen din til å omfatte eiendom, forretninger, sedler, kjøretøy og nesten alt som ikke er begrenset av IRA. I hovedsak tillater selvstyrte IRAer investoren full kontroll over investeringene.

Eiendomsinvestering er populær blant selvstyrte IRA-investorer, og det er fire måter å gjøre dette på:

i) Engros eierskap – hvis kontrakten er i IRAs navn i stedet for i investorens navn. Den opprinnelige investeringen eller forskuddet kommer fra IRA. Etter tildeling av kontrakten, tilbakeføres oppdragsgebyret til IRA. Hvis en Roth IRA er involvert, er avkastningen skattefri.

ii) Kjøp en eiendomsmulighet og bruk den eller tilordne den til en tredjepart eller kansellere den mot et gebyr.

iii) Kjøp eiendommer ved å finansiere dem med et IRA eller et ikke-regresslån fra en långiver. Avkastningen på denne gjeldfinansierte investeringen i IRA kan tiltrekke seg UBIT (Unrelated Business Income Tax).

iv) Du kan knytte IRA til en annen IRA eller til investorer som ikke er IRA.

Selvstyrt IRA – Et lønnsomt langsiktig investeringsverktøy

Det er flere fordeler ved å bruke selvstyrte IRAer til å investere i eiendomskonstruksjon. For eksempel bruker Jack $ 25.000 fra den selvstyrte IRA til å kjøpe en låst gammel eiendom. Han bruker igjen mellom $ 25.000 og $ 35.000 på pensjonskontoen til reparasjoner og renovering av eiendommen. Etter det leier hun det for rundt $ 1000 i måneden, som vil gå inn i IRA. Disse husleiepengene vil generere utsatte penger. Så når Jack selger eiendommen, går inntektene fra salget til IRA uten å pådra seg kapitalgevinstskatt. Forutsatt at Jack holder eiendommen i omtrent seks til åtte år, er det sannsynlig at prisen ville ha satt pris på, noe som ville ha betydd et betydelig overskudd for IRA. Hvis Jack identifiserer en annen eiendom som ser ut til å verdsette raskere enn den nåværende, kan han selge eiendommen han eier og bruke pengene til å investere i den nye eiendommen. Derfor er den selvstyrte IRA et utmerket investeringsverktøy for den langsiktige investoren.

Selvstyrte fakta om IRA-eiendomsinvesteringer

Det er mange eiendommer på markedet, og selvstyrte IRAer er en umiddelbar kilde til midler å investere i. Selv om investoren kan investere i rå land, kommersielle eller boligeiendommer til leie, kan han ikke bo i eiendommen. I tillegg er eiendom en utmerket investering for skatteformål, ettersom utgiftene er fradragsberettigede. Salget av eiendommen tiltrekker seg imidlertid langsiktige gevinster på 15%. Hvis denne investeringen er under en IRA, er ikke utgiftene fradragsberettigede. Når det selges, beskattes også fortjenesten fra transaksjonen når den trekkes ut av IRA som vanlig inntekt. På den annen side, hvis eiendomsinvesteringene gjøres under en Roth IRA, er utdelingene fritatt for skatt, forutsatt at kontoen har vært der i minst fem år.

Onkel Sam så ut

Eiendomsinvesteringer gjennom en egenstyrt IRA må strengt følge IRS-retningslinjene for å unngå risikoen for at kontoen blir diskvalifisert og medfører alvorlige skattebøter. Disse reglene tillater ikke investoren eller pårørende å okkupere eiendommen. Alle utgifter, inkludert reparasjoner, eiendomsskatt osv. vil bli finansiert av IRA. Investoren må sørge for at det er tilstrekkelige midler tilgjengelig.

Løsningen er derfor å velge eiendommer på steder der det er god leie og den langsiktige økningen er høy. IRA-investoren kan foreta eiendomsinvesteringene i kontanter eller kan velge et ikke-regresslån. De kan også jobbe med seg selv hvis IRA bidrar med 50% og bidrar til deres personlige sparekontosaldo. Når det er sagt, er SDIRA fortsatt et lønnsomt investeringsverktøy for eiendom.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *