Hyggelige investeringer i Texas Central Ranch land

Av | april 7, 2021

En langsiktig investering vi har gjort og hatt de siste tolv årene er Texas i landlige omgivelser. Historisk sett har land vokst i verdi over tid, og blitt en levedyktig langsiktig investering. For å sitere sin elskede komiker Will Rogers: «Kjøp land. Jeg rekker det ikke lenger.» Land, som alle andre investeringer, svinger i verdi, men har vanligvis vært en solid langsiktig investering. Verdens voksende befolkning fortsetter å vokse. Det er logisk at mer mat må produseres for å mate den voksende befolkningen. Landprisene forventes å stige igjen snart, og det virker som en god tid å investere i landlige områder før prisene begynner å stige her i det sentrale Texas. Når verdens befolkning vokser, øker til slutt etterspørselen etter jordbruksarealer og gårder. Dette var faktisk en av våre avgjørende faktorer da vi valgte å investere i Texas jordbruksland. I følge en artikkel i utgaven av Realtor®-magasinet i september 2011 ser det opp verdiene til jordbruksareal og amerikansk jordbruksareal. Fremtiden er lys for de som har salgsområder og for de som er klare til å kjøpe.

Du trenger ikke å være en ekte bonde eller bonde per se å eie og utnytte området ditt godt. Hvis du ikke er som oss, kan du lære deg raskt nok til å utføre din egen ku / kalvoperasjon, eller du kan når som helst leie eiendommen din til beite storfe eller til dyrking. Du kan umiddelbart dra nytte av et skattefritak for landbrukseiendom, bedre kjent som «ag» -fritaket (en betydelig reduksjon i eiendomsskatt – forutsatt at fritaket allerede er i kraft når du kjøper eiendommen) uten å måtte være permanent på stedet for å kjøre storfe eller gård. Hvis en eiendom ikke har AG-unntak, kan du be om det. «GA» -fritaket, sammen med de ulike fordelene ved å eie en gård, har gitt oss en betydelig reduksjon i skatten gjennom årene. På den annen side er det bare å ha et sted i landet å unnslippe når bylivet gjør deg gal, grunn til å investere i jordbruksland i det sentrale Texas eller rekreasjon. Da vi bestemte oss for å kjøpe område i «Top of the Hill» i Texas, i Hamilton County, som vårt tilflukt i byen (DFW), var hovedplanen vår å finne et sted å slappe av der vi kunne jakte, fiske, 4- hjul indiske gjenstander og fossiler. Vi visste at for å opprettholde vår ag-fritatte status, måtte vi gjøre mer enn bare å spille. Så vi kjøpte noen kyr for å beite landet og leide ut dyrkede åkre til en lokal bonde for kornproduksjon.

Vi har gjort en betydelig innsats for å diversifisere investeringene våre betydelig. Som mange av dere besto vår investeringsportefølje i det meste av vårt profesjonelle liv hovedsakelig av 401 000 og skattepliktige markedsverdipapirer. Men i løpet av de siste 20 årene har vi lagt til porteføljen vår: flere utleieboliger, en kombinasjon av ku / rekreasjonsbruk i sentrum av Texas (der vi nå bor), et kommersielt byggefirma i Waco, TX, og sistnevnte, et farm and ranch eiendomsselskap lokalisert i Cranfills Gap, TX. Som erfarne fagpersoner forstår vi viktigheten av økonomisk diversifisering. Fra vårt perspektiv var imidlertid den beste globale investeringen den sentrale gården i Texas. Vår første beslutning om å investere i landlige Texas-eiendommer ble tatt med det endelige målet å «betale» i fremtiden, men la oss glede oss over det. . Vi kom til å innse at livet er for kort og uforutsigbart, og vi tok vårt valg. Selvfølgelig er det viktig å investere i aksjemarkedet for å sikre vår fremtidige pensjon, men det er en langsiktig investering som ikke konsekvent kan dras nytte av. Det er ingen garanti for at vi vil være rundt for å se sluttresultatet av alle investeringene våre, men vi er sikre på våre beslutninger – tolv år senere angrer vi absolutt ikke. Ikke bare har vi det gøy å bo i landet nå, men vi har også ro i å vite at vi har sikret fremtiden vår med smarte investeringer.

For hjelp til å finne drømmelandskapet til drømmene dine – besøk http://www.txbrandland.com

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *