La oss hjelpe deg å bli mer lønnsom

Av | juni 9, 2021

Mange av våre kunder er unge mennesker som vil anse seg som ganske utdannede investorer. Men å være utdannet i aksjemarkedet eller obligasjonsmarkedet er rett og slett ikke nok til å sikre at dine nåværende og fremtidige investeringer vil gi deg overskuddet du leter etter. Ikke bare trenger du å være kontinuerlig klar over hva som skjer i markedene, men du må også være oppmerksom på hvilken investeringstid du bør bruke i hver periode i livet ditt. Når du spiller i et risikabelt marked, for eksempel aksjemarkedet, trenger folk som investerer alene, å vite den grunnleggende analysen som trengs for å lykkes. Det er også viktig å vite hvordan du kan balansere kontoene dine og hvordan du kan administrere dem riktig.

Når man analyserer aksjer å kjøpe, er det omtrent en million forskjellige faktorer å vurdere, og hver aksjeanalytiker vil videre fortelle deg sin personlige mening om hvilken statistikk som er best å vurdere før du foretar en aksje. Sannheten i saken er at på slutten av dagen er aksjemarkedet bare lovlig pengespill, noe som virkelig er uforutsigbart. Ja, det er måter å se hva fremtiden vil ha for selskaper når man undersøker noen aksjer, men hvis du ikke bruker mesteparten av dagen på å utdanne deg i markedene, vil du sannsynligvis ikke ha noen anelse om fremtidig hold for de fleste selskaper .

Noen viktige elementer du bør vurdere når du lager en aksjeportefølje er Beta, utbetalt utbytte og selskapets inntjening. Beta gir deg en ide om hvordan disse handlingene vil bli påvirket av en endring i økonomien og aksjemarkedet som helhet. En passende aksjeportefølje som er bygget for å lykkes, bør ha aksjer med et bredt spekter av beta. Dette kan gi deg beskyttelse på kontoen din hvis det noen gang blir et nytt aksjemarkedskrasj. Det kan også gi deg beskyttelse ettersom aksjemarkedet utvikler seg gradvis i solid takt. Utbytte er absolutt noe å vurdere når du foretar et aksjekjøp. Enten kan selskapene velge å betale utbytte til sine aksjonærer, eller de kan overføre pengene igjen i drift for å prøve å forbedre virksomheten.

Mange liker utbytte når de kjøper kortsiktige aksjer. Vi vet alle at aksjer er ment å være en langsiktig investering, men mange prøver å utnytte dem på kort sikt. Personlig investerer jeg ikke i mange selskaper som betaler stort utbytte til aksjonærene sine, fordi jeg foretrekker at de bruker disse pengene til å utvide virksomheten og heve aksjekursen så høyt som mulig. Ikke misforstå, nå er penger alltid bedre enn penger senere, men når jeg prøver å optimalisere en langsiktig investering, vil jeg heller være tålmodig og følge suksessen med at selskapet går gjennom taket om noen år enn tjen fem ekstra dollar på lager hvert år akkurat nå.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *