Ledige jordforsikringskrav som forteller deg at du trenger dekning

Av | juni 10, 2021

Selvfølgelig trenger eieren av den ledige eiendommen forsikringsdekning! Forsikringsselskaper vil fortelle deg ettertrykkelig om alle ansvarsrisikoer – generelle farer, samt personskade og materielle skader, som eksisterer i et ubebodd hjem, bygning eller tomt. Men ikke ta en generell uttalelse om det til pålydende før du selv ser noen eksempler på veldig reelle påstander. For din informasjon gir profesjonelle agenter deg disse landsscenariene!

Tom bakke

• En ledig tomteeier i sentrum bygde en kjedeport rundt eiendommen. Etter hvert som tiden utviklet seg, påvirket imidlertid alder og værforhold den innebygde. Gjerdet var ikke lenger i beste stand da en forbipasserende fikk en øyeskade som et resultat av et fremtredende kjettingledd. Søksmålet endte med at forsikringspolisen overtok forsvarsbyrden og utenrettslig mekling, noe som resulterte i en betaling på $ 350.000.

• En fotgjenger skled på fortauet som løp nær en lysning. Hennes skade besto av en brukket hofte. Kvinnene hevdet at bladene som hadde falt på fortauet fra tomten var årsaken til ulykken hennes. Det ble oppnådd et forsikringsskadeoppgjør på $ 200 000. Dette inkluderte $ 16 000 satt av til forsvarsutgifter.

• En motorsyklist ble påkjørt av en bil. Etter bilulykken lagde den ansvarlige parten søksmål mot eieren av nabotomten og hevdet at tegnet på det viste partiet skjulte hans syn på trafikken. Det ble fastslått at skiltene ikke hadde noen innvirkning på årsaken til kollisjonen. De relaterte utgiftene utgjorde USD 7.500.

• En mann som syklet rundt et inngjerdet fritt felt, ble skadet på en ødelagt side av gjerdet til eiendommen som kom ut. Etter at søksmålet ble anlagt mottok mannen 45 000 dollar i erstatning. Forsikringstakers forsikring betalte også $ 20.000 i advokatkostnader. Til slutt løste imidlertid en tildeling av anke problemet. Betalingen inkluderte $ 30 000 i forsvarsutgifter betalt for dekning.

• Å sitte rett ved siden av en offentlig idrettsbane var et gratis sted. Selv om sportsfans parkerte bilene og lastebilene på offentlig eiendom, skjedde en hendelse med en død gren av et tre som ligger på tilstøtende privat land. Med tre skadede arbeiderbiler oppstod et krav som resulterte i $ 12.000 i erstatning.

• Unge tenåringer brukte ulovlig sin tid til å røyke i et fritt felt og forårsaket brann. Brannen slukte snart eiendommen og brente nabohusene. Eieren av den ledige tomten ble holdt delvis ansvarlig for erstatningskostnader og erstatningskostnader for eiendommen til et totalt beløp på USD 6500.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *