Medpay, bilulykker og akupunktur

Av | juni 7, 2021

Hvis du er skadet i en bilulykke og ikke er sikker på hvordan du får medisinsk behandling du trenger, må du ikke se lenger enn til Medpay. Hvis ulykken er alvorlig nok, vil du åpenbart bli kjørt til sykehuset med en gang, og passende tester og behandlinger vil bli utført. For pågående tjenester og mindre alvorlige ulykker, vær trygg på at du sannsynligvis allerede er dekket av din Medpay bilforsikring. Denne forsikringen kan brukes av deg til å motta medisinsk behandling som er anerkjent og akseptert av det medisinske samfunnet, inkludert akupunktur.

Så hva er Medpay. Dette er for å dekke medisinske utbetalinger, og hvis du har bilforsikring, kan du ha Medpay på polisen. Når en ulykkesrapport er arkivert og du har en rekke krav til forsikringsselskapet ditt, kan du bruke dekningen umiddelbart. Helsepersonell du velger vil ringe deg for å sjekke fordelene med Medpay og starte behandlingen så snart som mulig. Sjekken tar vanligvis bare noen få minutter. Fakturaer for behandling sendes direkte til forsikringsselskapet uten utenomkostninger.

Er det noen dekningsbegrensninger? Avhengig av forsikringspolisen din, kan det hende du har Medpay-dekning på $ 5000, $ 10 000 eller $ 15 000 i forsikringen din. Dette er den billigste helseforsikringen som er tilgjengelig, og de fleste vet ikke engang at de har den. Kostnaden for politikken er minimal, og det er verdt å betale noen ekstra dollar for å øke dekningen til $ 10.000 eller $ 15.000 hvis den er i den nedre enden. Du kan fremdeles få mange behandlinger for $ 5000, men gitt hvor billig det er, anbefaler jeg sterkt at du får mer dekning. En annen begrensning er tid. De fleste bilregler gir deg bare ett år til å bruke Medpay-fordeler etter en ulykke. Den siste begrensningen er at den ikke vil dekke eksperimentelle behandlinger.

Akupunktur er en akseptert behandlingsform og er spesielt nyttig i behandling av smerter forårsaket av bilulykker. Den milde tilnærmingen til akupunktur hjelper til med å behandle smerter og slappe av muskelspasmer for å redusere nerveskader. I tilfeller som pisking, vil du sannsynligvis få muligheten til smertestillende og muskelavslappende midler fra legen din. For de som ikke kan eller ikke vil ta medisiner, er akupunktur en perfekt måte. Akupunkturbehandlinger vil stoppe muskelspasmer, slik at ryggraden beveger seg naturlig på plass igjen. Tre behandlinger i uken i de første 2-3 ukene, 2 behandlinger i uken i noen flere uker, og vanligvis er pasienten helt frisk. Noen pasienter reduseres til en behandling per uke, og kommer deretter to ganger i måneden før behandlingen avsluttes.

Sjekk forsikringspolisen din i dag for å forsikre deg om at du har Medpay i forsikringen. I noen stater er det nødvendig. Ring gjerne forsikringsagenten din og se hva prisforskjellen er for å øke dekningen. Til slutt, hvis du har en ulykke og trenger smertelindring, velg akupunktur. Det er kostnadseffektivt, alt er naturlig og bunnlinjen er … det fungerer.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *