om oss

REEGP.COM debuterte i juli 2015. Nettstedet er en online ressurs for langsiktig omsorg, aldring, omsorg, helse, og pensjonisttilværelse planlegging for å hjelpe brukere med å planlegge og bedre forstå familie og økonomiske konsekvenser av aldring og lang levetid. MEERKAT.COM LLC kjøpte stedet eiendeler i juni 2020.

I tillegg til en rekke artikler og ressurser tilgjengelig på REEGP.COM vi tilbyr et komplett utvalg av unike digital annonsering og markedsføring muligheter til å nå voksne over 40 år. REEGP.COM gir kreative støtte for ad utvikling for å hjelpe bedrifter og andre virksomheter effektivt når målgruppen, øke synligheten og forbedre SEO på webområdet ditt.

Den samme tingen. Reegp.com publikum er den perfekte måten å engasjere med kunder som går gjennom en langsiktig familie helse krise eller forbereder sin familie og økonomi for fremtidige langsiktige helsemessige behov.

REEGP.COM Det har også sponset innhold muligheter som tillater et selskap, helsepersonell, forsikringsselskap eller finansielle profesjonell og andre for å tiltrekke lesere og drive trafikk til sitt nettsted, mens de utfører sine markedsføringsoppgaver.

Lære mer om å bli en reklame partner REEGP.COM ved å klikke her.

Hjemmeside og sosiale medier

REEGP.COM det kan hjelpe deg å lage en flott nettside for å vise verden at dine produkter og tjenester. Hvis du er en profesjonell eller virksomhet knyttet til aldring, omsorg, langsiktig omsorg, pensjon tjenester, forsikring, og relaterte felt, SURIKAT.Noen som kan hjelpe.

Trenger du hjelp til å utvikle sosiale medier tilstedeværelse? REEGP.COM dette kan hjelpe. En effektiv sosial media strategi kan, til en rimelig pris, øke bevissthet og trafikk av virksomheten eller tjenesten.

REEGP.COM du kan utvikle dine sosiale medier-plattform og kan hjelpe deg med det grunnleggende av Facebook, linkedin, Twitter.og mye mer. Sosiale medier plass er behov for å se godt å komme i gang-vi kommer til å gjøre det! Så hva gjør du med det? Vi kan gi anbefalinger. Vi kan til og med starte din sosiale nettverk hvis du vil.

Internett Markedsføring

Trenger du hjelp med online pay-per-klikk-annonsering? I tillegg til markedsføring muligheter som er tilgjengelige på REEGP.COM og tilknyttede nettsteder, kan vi hjelpe annonsere søkeord på Microsoft-Nettverk og Google.

Til tross for den økonomiske, REEGP.<url> du kan finne en måte å bidra til å øke bevisstheten og drive trafikk til ditt nettsted eller virksomhet.

REEGP.COM Redaksjon

REEGP.COMRUM aksepterer pressemeldinger. Public relations spesialister kan tilby en fortelling ideen om en mulig utgivelse REEGP.COM Bruk kontaktskjemaet nedenfor for å kontakte nyheter avdeling eller e – post newsroom@reegp.com

Du kan også bli medlem REEGP.COM og skrive artikler som kan publiseres på REEGP.COM og barn nettsteder. Du kan skrive artikler om langsiktig omsorg, aldring, pasientbehandling, helse, pensjon planlegging, og andre beslektede emner. Forfattere kan koble til sine egne nettsteder eller ytterligere informasjon om ressurser i artikkelen. Les mer ved å klikke her.