Oversikt over ansvarsforsikring for små bedrifter: En rask introduksjon til forretningsforsikringsdekning

Av | april 8, 2021

Alle bedrifter, store og små, trenger kommersiell ansvarsforsikring. Det er mange ting som kan true økonomien din, og uten riktig dekning kan hele virksomheten bli påvirket. Søk online for å finne ut lovene i din stat og lokale jurisdiksjon for å finne ut minimumsmengden av forsikring du trenger, og søk deretter etter et forsikringstilbud for småbedrifter. Du kan få flere tilbud på en gang og sammenligne dem for å se hvilken som gir riktig dekning for dine forretningsbehov.

Hvis du har ansatte, vil det føderale kravet kreve at du har arbeidstakers kompensasjon, uførhet og arbeidsledighetsforsikring. Husk dette når du leter etter policyer og sammenligner tilbud.

De beste kommersielle forsikringsleverandørene vil ha tilpassede policyer tilpasset hver type virksomhet og bransje. For de som er involvert i eiendomsbransjen, er det spesielle «eiendomsmegling» forretningsforsikringer som dekker alt en eiendomsmegler trenger. Noen næringer vil åpenbart trenge mer beskyttelse enn andre, nemlig hvilke typer byggefirmaer som må håndtere maskiner.

Ansvarsforsikringskvote for små virksomheter for profesjonelt ansvar

Det er også en «profesjonell ansvarsforsikring» designet for små bedrifter som tilbyr en bestemt type tjenester til kundene. Beskytter mot økonomiske tap på grunn av feil, uaktsomhet, feilbehandling etc. Selv om du bare tilbyr tjenester hjemmefra, bør du likevel se på å få et tilbud om små ansvarsforsikringer for «hjemmevirksomhet». Et alternativ er å legge til dekning i din eksisterende huseiers forsikring for å beskytte utstyret ditt og eventuell tredjepartsansvarsdekning.

Du bør alltid vurdere risikoen. Tenk nøye gjennom alt og alt som kan gå galt i virksomheten din som vil koste deg penger. Se etter et tilbud som inkluderer dekning for å beskytte deg mot alt dette.

Å velge forsikringsleverandør er like viktig som selve forsikringen. Sjekk selskapets økonomiske historie og nåværende økonomiske situasjon. Et selskap som har eksistert lenge og nå er økonomisk sterkt, er ideelt. Kundesupport bør også være veldig pålitelig – spesielt hvis du ikke er sikker på hva du er en del av.

Hvor er et bra sted å begynne å lete etter en ansvarsforsikring for små bedrifter sitat? Et selskap som tilbyr utmerkede personaliserte policyer og rimelige priser er Hiscox forsikringsselskap. Uansett hvilken type ansvarsforsikring du leter etter, vil dette selskapet tilby veldig gode løsninger.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *