Permutasjoner for å oppnå billig bilforsikring

Av | april 30, 2021

Å få billig bilforsikring er noe alle som bryr seg om penger vil ha. Noen ganger får jeg en god avtale, noen ganger ikke, men på slutten av dagen avhenger det av hvor mye en bileier har gjort for å få forsikring på vilkårene og betingelsene du velger.

Hvilken dekning ønsker du?

Kostnaden for forsikringen avhenger alltid av hvilken dekning du vil ha. I sin tur avhenger dette av hva du mener er risikoen. Hvis du er en som liker å kjøre fort og ofte tar lange turer på veien, vil du trenge slike ekstra fordeler som veidekning, kollisjonsdekning og ansvarsdekning. Disse passer til profilen din, siden det er en anstendig sjanse for at bilen din går i stykker i ingen land.

Hvis du er noen som er risikovillig og bruker bilen din i moderate mengder, vil kjørelengden under bilen være lavere. Dette reduserer sjansene for at bilen din blir skadet eller stjålet, og det er derfor du kan velge mindre dekning.

Alternativer for mindre dekning

Billig bilforsikring kan forsikres på to måter. Den ene er å velge en forsikring som bare tilfredsstiller mandatet om å ha bilforsikring. Den har bare grunnleggende dekning. Det har også et høyere fradrag, noe som betyr at du godtar å dekke flere kostnader selv når du søker. Dette er når du er trygg på at det ikke vil komme mange krav tilbake som du må gjøre, og du vil ha råd til kostnadene selv, om nødvendig, i stedet for å betale en høy premie fra bunnen av.

Eliminer på samme måte tyveri ved å sammenligne forsikringstilbud, veiforsikring eller leiedekning hvis du er sikker på at de fleste av disse tingene ikke vil være nødvendige på grunn av de ekstra forholdsregler du tar.

Kostnadseffektivitet av forsikringen din

Billig bilforsikring betyr også at du betaler et lavere premiebeløp for høyere dekning. Det første du må gjøre i dette tilfellet er å sammenligne tilbudene fra forskjellige forsikringsselskaper. Den billige bilforsikringen du bør velge er den som har lavest premie for samme dekning.

En annen måte å få en billig bilforsikring er et langsiktig forhold til det samme selskapet du allerede har andre poliser med. Mange selskaper, som en belønning for lojalitet, tilbyr flotte rabatter for de som forsikrer hjem, bil og livsforsikring samme sted.

Risikoen i dette tilfellet er imidlertid å velge riktig selskap, som holder sine løfter og tilbyr dem på tidspunktet for kravet. Det kan fungere i begge retninger. Et selskap som ikke er rettferdig for deg når du hevder skader på bilen din, risikerer å miste premien eller livs- og hjemmepolisen, noe som er et tap, og derfor kan du gjøre en stor forskjell hvis du har alle forsikringene dine på ett sted. i din favør.

Alle disse faktorene sammen kan sikre at du ikke trenger å risikere god dekning for å spare først.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *