Sammenlign billig bilforsikring: En rask guide til forståelse av bilforsikringspriser og dekning

Av | april 7, 2021

Bli avskjediget og ikke ha noen forsikring om at offiseren vil gi deg mye trøbbel. I det minste blir du bøtelagt med noen hundre dollar for å ha kjørt uten forsikring. Alle har en juridisk forpliktelse til å ha en eller annen form for bilforsikring for å kjøre de fleste kjøretøyer, selv om typen dekning som kreves varierer i hver stat. Bli kjent med lovene i staten din og begynn å lete etter tilbud. Sammenlign billig bilforsikring for å bestemme hvilken du har råd til. Imidlertid bestemme hva som er viktigst for deg økonomisk – premier eller egenandel.

Det er ingen hemmelighet at bilforsikringsavtaler avhenger av mange faktorer, hvorav mange er personlige, for eksempel din alder, kjørehistorie, kredittpoeng og så videre. Det vil være dyrere å kjøre i noen områder enn i andre på grunn av veiforhold, gjennomsnittlig trafikk, kriminalitet og lokale lover. I en by med høy kriminalitet vil det trolig koste mer å ha bilforsikring, med mindre du har et godt bilalarmsystem installert.

Når det gjelder alder, koster det vanligvis ekstra penger for en videregående skole eller student å være forsikret. Mange ungdomsførere må legges til foreldrenes politikk. Noen selskaper tilbyr imidlertid rabatter til studenter som har høy GPA og tar kjørekurs. Selv om du er over 25 år, kan du fortsatt registrere deg for trygge kjørekurs eller programmer, og du kan være berettiget til en slags rabatt.

Hvilke faktorer vil hjelpe deg med å sammenligne billig bilforsikring

Faktorer som disse må vurderes når man sammenligner billig bilforsikring. Ikke fornøyd med prisene du mottar? Ta kontakt med hvert selskap for å se hvilke typer rabatter de tilbyr og hvor enkelt det vil være for deg å få disse rabattene.

Du bør alltid sette de samme egenandelen for hver sats du sammenligner for å få en realistisk ide om hva du vil betale, både i betalinger og ut av lommen før du begynner å dekke. Hvis du har et eldre kjøretøy som ikke koster så mye å erstatte eller reparere, vil du kanskje risikere en høyere egenandel for å spare mer penger på betalinger.

Du vil også bestemme om du vil ha mer dekning enn bare lovkrav i staten. Ansvarsdekning er vanligvis nødvendig, men kollisjoner og personskader er ikke det. Omfattende dekning er også verdt å vurdere hvis bilen din blir skadet på annen måte enn en kollisjon. Igjen, med ting som sikkerhet og alarmer, vil du sannsynligvis kunne få rabatt.

Lær mer om rabatter og hvordan sammenlign billig bilforsikring analysere sikkerhet og alt den tilbyr. Det er det beste stedet å finne gode tilbud på automatisk dekning.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *