Sammenlign billige bilforsikringspriser online

Av | april 8, 2021

Hovedårsaken til at du trenger å gå online for å evaluere butikken er enkel. Først og fremst har mange transportører som selger dekning på nettet direkte forsikringspriser. Dette betyr at de har en forretningsmodell som ekskluderer dyre meglere og selger policyer direkte til forbrukerne. Dette er gode nyheter for pengesparere som deg. Du kan vanligvis finne direkte bilforsikringstilbud som er 10% til 15% lavere enn å ringe en agent. Den andre grunnen til at du bør sjekke netttilbud er muligheten til å sammenligne flere priser veldig raskt. Du kan søke på nettstedet, og hvis du har spørsmål, er en nyttig representant tilgjengelig for å hjelpe deg når som helst.

Før du begynner å bli oppført, er det noen grunnleggende ting du trenger å gjøre på forhånd. Få all personlig informasjon og kjøretøyinformasjon sammen. Dette betyr året, lag din bilmodell og VIN-nummer eller kjøretøyets identifikasjonsnummer. Du trenger også navnet på det nåværende forsikringsselskapet, hjemmeadressen din, og sammen med noen forsikringsselskaper, lisensnummeret ditt. Når du har denne viktige informasjonen klar til bruk, vil det bare ta noen få minutter å få tilbud på bilforsikring online for sammenligning.

Ikke føl deg dårlig med å bytte bilforsikringsselskap

Så mange mennesker føler seg skyldige i å bytte bilforsikringsselskap. Dette er ikke en lovlig kontrakt som binder deg til et forsikringsselskap for alltid. Sannheten er at forsikringen din kan kanselleres av forsikringsselskapet når som helst av flere grunner, for eksempel et DUI-lovbrudd. Så du må ha samme mentalitet, og hvis du finner en lavere pris, ikke nøl med å bytte operatør. Tross alt jobber du hardt for pengene dine, og du har rett til å bytte bilforsikringsselskap når du vil. En vanlig unnskyldning for ikke å bytte; folk tror feilaktig at de ikke vil få refusjon av premiene som er betalt på forhånd. Dette stemmer ikke i det hele tatt. Hvis du har betalt full betaling i årevis i samsvar med retningslinjene og vil endre etter seks måneder, vil du motta full refusjon. Prøv et gratis online oppføringssted, og hvis du kan spare mer enn $ 100 i året på dekning, er det sannsynligvis verdt å bytte leverandør.

Husk at den online sammenligningen av bilforsikringstilbud er helt gratis, og at du ikke har noen forpliktelse til å kjøpe en policy i det hele tatt. Du trenger bare å fylle ut noen få minutter med personlig informasjon for å matche de laveste prisene for den type dekning du trenger. Et raskt tips; Gjør alltid forretninger med transportører som har B- eller AM Best-rangering. Dette er veldig viktig fordi det siste du trenger er at bilforsikringsselskapet ditt står opp og ikke kan betale gjeld. Som i alle andre bransjer er forsikringsselskaper dårlig administrert og gir opp virksomheten hele tiden. Det er mange triste historier om mennesker som ikke får betalt for veldig alvorlig gjeld fordi forsikringsselskapet gikk konkurs.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *