Seniorer er ikke klar over den gratis teknikken for å planlegge langtidsomsorgsforsikring

Av | april 7, 2021

Millioner av amerikanske eldre som for tiden har en livrente, er ikke klar over den IRS-godkjente planleggingsteknikken, som gjør at de også kan dra nytte av 100% skattefrie skattebetalinger hvis de trenger langvarig pleie (LTC).).

Planleggingsteknikken bruker en spesiell bestemmelse i skattekoden, en utveksling fra avsnitt 1035. Loven, vedtatt av Kongressen, var utformet for å oppmuntre flere amerikanere til å planlegge den reelle risikoen for å trenge pleie på et eller annet tidspunkt i livet.

Omtrent åtte millioner amerikanere har en hvilken som helst langvarig omsorgsforsikring som betaler for LTC-kostnader. Imidlertid har millioner allerede en livrente betegnet som «hva om» midler. De siste dataene som er samlet inn av ulike bransjeforskningsgrupper, inkludert LIMRA, avslører at cirka 2,8 billioner dollar er investert i ufaglærte livrenter.

Enkelt sagt tillater loven nå en annuitetseier å reintensere sin nåværende livrente til en som oppfyller IRS-kriteriene. Den nye livrenten fortsetter å vokse i verdi basert på utsatt skatt.

Det er mange grunner til å vurdere en endring. For mange kan det være betydelige skattebesparelser hvis det er behov for langtidspleie på et senere tidspunkt. Pengene kan tas ut fra en livrente for å betale for langvarig omsorg. Imidlertid kan det ha konsekvenser for inntektsskatt. Dette betyr risikoen for å møte en skatteregning i en tid da midler er essensielle.

En livrente som oppfyller nye kriterier kan fortsette å vokse i verdi. Imidlertid mottas alle midler som er trukket ut for å betale et LTC-krav i sin helhet uten inntektsskatt.

For det andre, mange av de nye livrentene som er skapt for å tilby forbrukerne både økningen i utsatt skatterente og fordelene med skattefri langvarig omsorg, gir også noen ganske unike økonomiske planleggingsmuligheter. Et eksempel presentert i guiden til planlegging av langvarig pleie ved bruk av 1035-børser forklarer hvordan en eksisterende $ 200.000 livrente kan gjeninnføres i en plan som gir begge ektefellene ubegrensede ytelser for langvarig eller livslang omsorg. $ 5000 i måneden. Hvis ingen av ektefellene trengte langvarig pleie, ville livrenten til slutt betale den utpekte mottakeren $ 202 000 ved den andre ektefellens død.

De nye formene for livrentekontrakter selges av mange finansielle rådgivere og investeringsfagfolk, og tilbyr en rekke fordeler og muligheter. Fordi noen fagpersoner kan favorisere eller tilby livrenter fra et enkelt selskap, anbefaler eksperter å jobbe med en spesialist i bytte mot 1035 kjent med flere selskaper. I tillegg kan feil implementering av en børs føre til skattemessige konsekvenser, som en erfaren og erfaren fagperson skal være kompetent til å hjelpe deg med å unngå.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *