Side for personvernerklæring

The Federal Trade Commission krever meg for å utlevere noen sammenheng mellom produkter på dette nettstedet og innholdet her. Jeg er ikke betalt for å publisere, og jeg ikke får penger eller produkter for å gjøre dette nettstedet eller sende tilbakemelding. Men, jeg er en partner av Clickbank, et selskap som distribuerer produktene som finnes på dette området. Dette betyr at hvis du kjøper noe via dette nettstedet, og jeg kan tjene en kommisjon. Med dette ønsker jeg å si at det er mange produkter på clickbank. Disse er her, her, fordi jeg finner dem relevant og nyttig.

Ditt Personvern: Ditt personvern er definitivt viktig. Å være tydelig, jeg har gitt denne kunngjøringen forklarer vår online informasjon praksis og de valgene du kan gjøre i forhold til hvordan informasjonen din innhentes og brukes. For å gjøre det enkelt å finne denne meldingen, jeg har gjort den tilgjengelig på denne hjemmesiden og prøvde å gjøre det enkelt å vise, ved å klikke det på toppen av siden.

Clickbank informasjonskapsler: Clickbank, som en tredjeparts partner (og distributør av bøkene omtalt på denne siden), bruker «cookies» (hoplinks) for meldinger på dette nettstedet. Ved hjelp av disse Clickbank Hoplinks gir dem mulighet til å kompensere for sine grener (akkurat som meg.)

Å velge bort informasjonskapsler / hoplinks, kan du deaktivere dem i

Verktøy-seksjonen på din nettleser .

Andre tredjeparts reklame-servere eller annonsenettverk kan også bruke cookies til å spore atferden til brukerne av dette nettstedet til å måle effektiviteten av reklame og andre grunner som vil bli spesifisert i deres egne retningslinjer for personvern . Vennligst vær klar over at jeg ikke har tilgang til eller kontroll over disse cookies som brukes av tredjeparts annonsører.

Innsamling av personlige opplysninger når du besøker dette nettstedet, informasjon, for eksempel IP-adresse, dato og klokkeslett for besøket. Denne informasjonen hjelper meg med å finne hvor jeg er, og hvilke sider på nettstedet som er mest populære (og potensielt mest nyttig for leserne.) Denne beskjed, håper jeg, vil hjelpe meg å gjøre nettstedet bedre. Ingen personlig informasjon blir samlet inn eller brukt.

Lenker til tredjeparts nettsteder / samarbeidspartnere: jeg har tatt med linker på dette nettstedet for din bruk og assistanse. Jeg kan ikke vite eller være ansvarlig for retningslinjer for personvern eller avsløringer av disse tredjeparts nettsteder. De kan være forskjellig fra min, men du kan sikkert finne ut hva de er, siden de fleste nettsteder allerede publisere sine egne regler på deres nettside, akkurat som meg.

Du bør også være klar over at dette nettstedet kan lade en klikk-gjennom avgift for et kjøp eller en handling som du utfører på en lenke på dette nettstedet. Noen deler av denne bloggen inneholder affiliate-stil linker som vil tillate dette nettstedet for å generere inntekter.

Ansvarsfraskrivelse av Resultater: Vennligst forstå at jeg ikke kan garantere at resultatene vil være lik de som er beskrevet her. Resultatene vil avhenge av mange faktorer som jeg ikke har kontroll over. Hvis det er noen form for krav om resultater på dette området, de er ikke resultatet av en vanlig leser. Jeg ikke later til å være hva som er typisk eller gjennomsnittlig leser kan forvente. Alle resultatene er unike og direkte avhengig av den enkelte, deres innsats, partner og situasjon. Ingen kan garantere for eller tilbyr en bestemt resultat.

I tillegg må du være oppmerksom på at navn og hendelser på dette nettstedet kan endres eller endres for å beskytte personvernet til de som er involvert. Som for full offentliggjøring er nødvendig av Federal Trade Commission, du bør se på denne bloggen, så gøy, ikke pedagogisk. Jeg er på ingen måte en ekspert, og jeg ikke later til å være. Jeg ber deg om å bruke din egen sunn fornuft og flid i din egen situasjon.

Endringer i denne personvernerklæringen innholdet i denne politikken er underlagt for å endre når som helst etter eget skjønn.

Ingen kommentarer: Vær oppmerksom på at på grunn av potensialet for misbruk, jeg ikke legge til kommentarer. Jeg har heller ikke samle e-post eller personlig informasjon. Artiklene er skrevet for et generelt publikum, og er ikke ment å være basert på personlige eller identifiserbar informasjon for formålet med taushetsplikten.