Spar på bilforsikring – hva du trenger å vite

Av | juni 10, 2021

I et fallende økonomisk miljø leter vi alle etter innovative måter å spare penger på. De siste månedene har et stort antall amerikanske husholdninger, men også husholdninger rundt i den utviklede verden, måttet gjøre endringer i måten de bruker og måten de lever på.

En stor utgift som de fleste amerikanere står overfor er transportutgifter, nemlig bilen din. Hvis du eier en bil, trenger du en generell bilforsikring. Betaler du for mye? Det er du sannsynligvis. Ta følgende sjekkliste til forsikringsleverandøren din for å se hva slags besparelser som kan komme før din neste betaling.

Ta et online sjåførutdanningskurs

I de fleste stater, kan du være berettiget til 10% eller mer rabatt hvis du melder deg på et online defensivt kjørekurs. Noen stater anerkjenner ikke disse kursene, så før du tar en, er det best å konsultere forsikringsleverandøren for å se hvilken type rabatter de tilbyr med et defensivt kjørekurs. For en liste over kjøreskoler i byen eller staten din, besøk Wannadrive.

Få en jobb med lav risiko

Forsikringsselskaper fører mer statistikk enn du kan forestille deg. En av disse er arbeidsulykker. Hvis det valgte yrket har flere ulykker enn gjennomsnittet, vil premiene dine gjenspeile dette. Ingeniører har en tendens til å betale lavere premier fordi ingeniører har færre ulykker enn andre fagpersoner. Bare det å gjøre litt undersøkelser og justere jobbtittelen kan være nok til å redusere den månedlige premien.

Fortell dem at du er pensjonist

Hvis du er pensjonist, kan du være berettiget til en ekstra rabatt. Vi har alle sett reklame. Denne økonomien gjelder spesielt hvis du har en ren kjørehistorie. Hvis du er pensjonist og forsikringsleverandøren ikke vet dette, kan du miste betydelige besparelser.

Bli med i en profesjonell organisasjon eller bilklubb

Utvalgte organisasjoner og bilklubber får rabatt på alle typer butikker, inkludert hoteller og restauranter. Medlemskap i noen av disse organisasjonene kan også hjelpe deg med å redusere forsikringskostnadene. Hvis du er medlem av en organisasjon eller klubb, er det aldri galt å spørre leverandøren om medlemmer av organisasjonen får rabatt.

Kombiner forsikring

Noen forsikringsselskaper kan redusere premien din hvis du bruker dem til både hjem- og bilforsikring. Hvis du for øyeblikket har to forskjellige boligforsikrings- og bilforsikringsleverandører, kan du spørre dem begge om hva slags premiereduksjon du er kvalifisert for hvis du kombinerer bolig- og bilforsikring til en.

Funksjoner for bilsikkerhet

Hvis du har andre ekstra sikkerhetsfunksjoner på bilen din, kan forsikringssatsene også reduseres. På utkikk etter biler som har både fører- og passasjerkollisjonspute, trekkraftkontroll, gode nakkestøtter, blokkeringsfrie bremser og firehjulsdrift er alle funksjoner som forbedrer sikkerheten til bilen din. Ta med en liste over sikkerhetsfunksjoner som bilen har til forsikringsleverandøren din, og spør spesifikt hvordan ekstra sikkerhetsfunksjoner reduserer premiene dine.

Ta mer risiko

Ved å øke egenandelen fra $ 400 til $ 800, vil du sannsynligvis måtte betale mer ut av lommen i tilfelle en ulykke, men du sparer betydelig fra den første måneden. Hvis du er en forsiktig driver, vil besparelsene du gjør ved å betale en lavere premie bli betalt alene i løpet av året. Mengden dekning du har vil ikke endres ved å øke egenandelen.

Vær en god borger

Bare hvis du har en god kredittpoeng eller presterer bra på skolen, kan du redusere premiene. Forsikringsselskaper har funnet en sammenheng mellom kredittpoengene dine, din akademiske ytelse og sannsynligheten for å komme inn i en ulykke. Hvis du har god kredittpoeng og god akademisk ytelse, kan du være berettiget til rabatt.

Betal i mindre avdrag

Forsikringsselskaper vil kreve et gebyr for å betale en avbetaling. Jo flere avdrag du betaler, jo mer skatt betaler du. Hvis du er økonomisk ansvarlig nok, kan du spørre forsikringsleverandøren om ulike betalingsalternativer, for eksempel å betale en gang i året, hvert sjette år eller en kvartalsvis betaling. Vær forsiktig med å bruke denne strategien, da du kan miste forsikringen din ved ikke å betale en eneste betaling.

Be om bedre tjenester

Tro det eller ei, det er fortsatt et moralsk stoff i næringslivet. Hvis du har vært hos det samme forsikringsselskapet i årevis, kan du be dem om rabatt som en lojal kunde. Hvis han nekter, skal du handle. En annen leverandør kan tilby bedre priser eller gi deg bedre informasjon om forsikringsbehovet ditt.

Vi håper denne artikkelen har gjort deg litt klokere når det gjelder å kjøpe generell bilforsikring. Bruk denne informasjonen og gjør den om til dollar og øre.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *