Tips og triks for å nyte billige boligforsikringspriser

Av | mai 1, 2021

Tips og triks for å glede deg over billige boligforsikringspriser:

For noen tiår siden, hvem skulle tro at shopping for huseiereforsikring kunne bli så enkelt? Borte er dagene da vi måtte bruke timer på å reise til forskjellige forsikringsselskaper, ringe dem igjen og igjen bare for å sammenligne noen få tilbud fra to eller flere av dem. Online forsikringsshopping har gjort det veldig praktisk for kjøpere å sitte hjemme hjemme og sammenligne tilbud fra forskjellige selskaper for å finne billig forsikring for huseiere. Du kan enkelt komme tilbake til alle problemene og få hundrevis av tilbud, både fra lokale og nasjonale forsikringsselskaper, med bare noen få detaljer.

Når det er sagt, kan det hende at noen ikke liker å gi informasjon på nettet for å se etter billig boligforsikring, da noen verktøy også krever personlig legitimasjon. Imidlertid trenger du ikke lenger å bekymre deg for dette problemet, fordi nettverktøy i disse dager bare krever kjøpers postnummer og klare, en full liste over tilbud fra kjente forsikringsselskaper i over 50 stater vises på skjermen. Denne metoden for online shopping for å se etter billige boligforsikringsavtaler er enkel, rask og fremfor alt er den gratis.

Å få den beste og billigste hjemmeforsikringen er noe alle nettkunder leter etter. Men når du leter etter billigere boligforsikringsavtaler, bør du ikke gå glipp av den virkelige fordelen med huseiereforsikring. En fullt dekket hjemforsikring er en beskyttelse for ens hjem og eiendom. Derfor er det ikke verdt å sammenligne forsikringstilbud basert på billige priser. Man bør være smart nok til å identifisere rimelige tilbud som gir de fulle fordelene med boligforsikring, i stedet for bare å velge noen få billige forsikringsavtaler for huseiere som ikke er virkelig verdige.

Men vi må ikke tenke at for å kunne dra nytte av boligforsikring med full dekning, må vi betale for mye av premiene. Det er absolutt mulig å nyte en rimelig forsikring for huseiere og samtidig få en anstendig dekningsplan. For å velge forsikringsavtaler for billige huseiere, må du først vite hva som er de forskjellige typer dekkingsplaner som er tilgjengelige, og deretter til slutt bestemme den som passer best til deres behov.

Hva dekkes av en huseiere forsikring?

I følge Insurance Information Institute (III) er huseierforsikring delt inn i forskjellige kategorier, som kalles HO-1, HO-2, HO-3, HO-4 og så videre opp til HO-8. Av alle disse retningslinjene er den første typen, dvs. HO-1, ikke lenger tilgjengelig fordi den tilbyr et veldig grunnleggende dekningssystem. De andre retningslinjene er diskutert nedenfor:

HO-2 og HO-3: Disse to retningslinjene er de vanligste. HO-2-politikken er også kjent som «bredformspolitikk» og HO-3 som «spesiell formpolitikk». Personer med denne typen dekning kan søke om penger i en av følgende 16 situasjoner:

1. Skader forårsaket av kunstig genererte strømstøt.

2. Uventet skade forårsaket av fly

3. Kjøretøy som skader huset

4. Skader forårsaket av fallende gjenstander

5. Skader på huset på grunn av kraftig snø, is eller sludd

6. Lyn eller eksplosjoner av brann

7. Skader på grunn av vulkaner

8. Stormskader

9. Uforutsigbare eksplosjoner

10. Skader forårsaket av overdreven røyk

11. ond ondskap

12. Tap av eiendom på grunn av tyveri / tyveri

13. Skader på huset eller annen eiendom forårsaket av opptøyer eller demonstrasjoner

14. Utilsiktet skade, for eksempel sprekker eller hevelse i apparater, for eksempel klimaanlegg, varmtvannsberederen og brannvern.

15. Skader på husholdningsapparater på grunn av ekstremt kaldt vær som førte til at de fryset.

16. Skader på grunn av damp eller vannlekkasjer fra varmtvannsbereder, klimaanlegg, brannvern eller andre apparater.

Mens både HO-2 og HO-3 tilbyr dekning for skader forårsaket av over 16 problemer, men det er en liten forskjell som gjør den ene mer fordelaktig enn den andre. HO-2-policyen gir ikke dekning for andre skader enn listen ovenfor. Mens HO-3-policyen ikke bare dekker skadene som er oppført ovenfor, men vil også gi dekning for alle andre typer skader, med unntak av noen få naturkatastrofer, som jordskjelv, flom og andre alvorlige problemer, som atomkatastrofer kriger og skadedyr.

HO-5: Denne policyen ligner på HO-3, men med en utvidelse som også gir dekning for dine egne husholdningsvarer.

Spesielle retningslinjer:

HO-4: Denne policyen er spesiell fordi den gir dekning for leietakere.

HO-6: Dekning for leilighetseiere kan brukes ved å velge denne policyen.

HO-7: Hvis noen er ute etter en billig forsikring for bobiler, er HO-7-policyen det riktige valget.

HO-8: Hvis huset du bor i er en gammel bygning, vil det å velge HO-8-policyen hjelpe dem å få billig boligforsikring.

Hvilke skader dekkes ikke?

Følgende er skader som ikke dekkes av noen form for boligforsikring, og som krever separate beskyttelsesregler:

â- Jordskjelv

â- Skred

â— Sinkhull

â— Flom

â— Kloakkskader

â— Skader på grunn av uaktsomhet

â— Skader forårsaket av skadedyr

Hvordan beregnes boligforsikring?

Et annet viktig element i å finne rimelig forsikring er å vite hvor mye forsikring du trenger. Dette estimatet vil hjelpe huseieren å få en ide om kostnadene for skade eller tap av besittelse; han / hun kan møte i tilfelle en ulykke, og deretter vil han vurdere størrelsen på boligforsikringen han skal bruke. Her er de grunnleggende trinnene som kan tas for å estimere boligforsikring:

â— Det første trinnet i beregningen av huseiereforsikring er å estimere de totale kostnadene for å gjenoppbygge noens hjem etter store skader. Denne beregningen bør gjøres under hensyntagen til alle kostnadene til prisene som noen bygde huset.

â € For det andre skal den totale kostnaden for alle varer som kan antas bli skadet i tilfelle en katastrofe estimeres. Eksperter antyder at kostnadene for varer eller eiendom generelt bør stige til 50-75% av kostnadene for å gjenoppbygge huset. For eksempel, hvis kostnaden for gjenoppbygging er estimert til $ 250.000, bør kostnadene for varene estimeres til $ 125.000. Også dyre smykker eller gjenstander vil kreve ytterligere dekning.

â- Det neste trinnet er å beregne ansvarsdekningen, dvs. beløpet du skal betale hvis noen blir skadet på eierens eiendom. Dette beløpet kan variere fra $ 100.000 til $ 500.000.

– Det siste trinnet er å estimere tilleggsgebyrene du kan møte. Dette inkluderer skader forårsaket av naturkatastrofer som ikke dekkes av hjemforsikringer.

Derfor kan en grundig undersøkelse og estimering av alle punktene som er diskutert ovenfor hjelpe deg med å få en best og billigst mulig hjemmeforsikring, samtidig som du får maksimale fordeler.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *