Veiledning til tilbud på bil- og bilforsikringer: Hva du trenger å vite om å kombinere forsikringer

Av | april 20, 2021

Å pakke flere forsikringer med det samme selskapet er vanligvis en måte å spare penger på. De tilbyr lavere priser og bedre rabatter til lojale kunder som har bil- og hjemmeforsikring. Hvis du trenger begge deler uansett eller vurderer å bytte fra din nåværende bil- og / eller boligforsikring, kan det være lurt å begynne å sammenligne bil- og boligforsikringstilbud for å se hvor du kan få mest mulig god avtale for begge deler. .

Imidlertid er det noen tilfeller der det kanskje ikke er den beste ideen å kombinere de to. Siden hus pleier å koste mer enn biler, gir pakken mest mening når boligforsikring vanligvis vil være dyr og bilforsikring vanligvis billigere. Imidlertid, hvis omstendighetene dine ikke er «normale» og bilen din er dyr og / eller du har dårlig kjørehistorie og bor i et område med høye bilforsikringspriser, er det en sjanse for at det vil bli dyrere politikk. I dette tilfellet vil din første prioritet være å fokusere på å få billig bilforsikring, og det er kanskje ikke ideelt å prøve å kombinere de to.

Hvis du er usikker, snakk med forsikringsagenten din eller gjør ytterligere undersøkelser og søk online etter bil- og forsikringsavtaler samt rabatter. Bestem om det ville være billigere å søke om forskjellige policyer med to forskjellige selskaper eller bo hos en. Nok en gang, vurder alltid rabatter. Det er alltid måter å spare på både bil- og hjemmeforsikring. De fleste forsikringsselskaper tilbyr rabatter hvis du har ekstra sikkerhetsfunksjoner installert, for eksempel tyverisikring på kjøretøyet og interne alarmsystemer.

Bil- og hjemforsikringstilbud hos en enkelt leverandør

En ekstra fordel ved å forsikre hele forsikringen din hos en enkelt leverandør er servicenivået du kan forvente. Det er mer sannsynlig å gi deg kvalitetsservice for å beholde deg som kunde. Det er ingen hemmelighet at forsikringsselskapene bruker tiden sin på å betale, og påskynder prosessen når det gjelder det de oppfatter som deres mest lojale kunder.

Internett har gjort det enkelt for vanlige forbrukere å undersøke hva som helst, inkludert bil- og boligforsikringsavtaler. Husk at det er noe feilinformasjon, og les alltid anmeldelser for hvert selskap for å se om det er svindel.

Mens «store navn» forsikringsselskaper forsikrer folk flest i landet, er det fortsatt noen få mindre selskaper det er verdt å vurdere. En av disse er Esurance. Rabatter er tilgjengelige og enkle å få. Se på bil- og boligforsikringstilbud til forsikring for å finne ut mer.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *