Vil pensjonssparingen overleve lang levetid og langvarig omsorg?

Av | april 8, 2021

Innen 40 år, bør du ha ressursene til din fremtidige pensjon. Å planlegge en vellykket fremtidig pensjon krever litt innsats. Det er best å bruke arbeidsgivers 401 (k) alternativ. Hvis arbeidsgiveren ikke tilbyr et 401 (k), 403 (b) eller definert pensjonsprogram, bør du gjøre et forsøk på å spare penger i en IRA. Hvis du er uavhengig, bør du starte en SEP-konto. Planlegging ender imidlertid ikke med å spare penger.

Hva skjer når helsen din endres på grunn av en omfattende sykdom, en ulykke eller bare aldringens innvirkning? Når du blir eldre, øker disse helserisikoene betydelig. Vil pensjonsplanen din overleve lang levetid?

Pensjonsplanlegging for langvarig omsorg har blitt en topprioritet for mange generasjoner av X og Baby Boomers. Mange mennesker mellom 40 og 70 år har personlig håndtert virkningen av langvarig helsehjelp med en forelder eller annen kjær.

Problemet er at for mange glemmer å beskytte disse pensjonsmidlene mot de høye kostnadene ved langvarig omsorg. De økonomiske kostnadene og byrdene som følger med aldring, vil påvirke deg, familien din, besparelsene og livsstilen din.

Du vil oppleve endringer i helse, kropp og sinn, og øker behovet for langsiktig helsehjelp. Omsorg er en utfordring for familien din. Avhengig av barna dine, er det ikke en god plan å være omsorgsperson. De har eller vil ha sin egen karriere, familie og sitt ansvar. Det er ikke det at jeg ikke elsker deg, men å ha en omsorgsfull sønn eller datter eller svigerfar er stressende. Det kan også påvirke deres helse og karriere.

Menn er heller ikke et godt valg for omsorg. Når du blir eldre, vil de også gjøre det. De vil også ha sine egne helseproblemer og alder å løse.

Betalt omsorg tapper eiendelene dine og påvirker inntekten og livsstilen din negativt. I følge LTC NEWS Cost of Care Calculator (www.ltcnews.com) fortsetter kostnadene for langtidstjenester og omsorg å øke. Selv et betydelig reiregg kan påvirkes negativt.

Den nåværende nasjonale gjennomsnittlige kostnaden for hjemmepleie, basert på en 44-timers uke, er nesten $ 4500 i måneden. De grunnleggende kostnadene for assistert opphold starter ved 4300 USD per måned, pluss tillegg avhengig av dine behov. Kvalifisert omsorg på sykehjem er i gjennomsnitt $ 8900 i måneden – over $ 100.000 i året. Kostnaden for langtidstjenester øker over tid.

Mange antar feilaktig at Medicare vil betale for langtidsbehov i fremtiden. Helseforsikring, Medicare og kosttilskudd betaler bare et begrenset antall kvalifiserte tjenester – og bare hvis du blir bedre. Disse forsikringsalternativene dekker ikke kostnadene for forvaringstjenester, som hjelper til med dagliglivet. De fleste trenger imidlertid varetekt når de blir eldre.

Mens de fleste langtidsomsorg skjer når vi er eldre, trenger mennesker i alle aldre langvarig pleie. Tidlig demens, inkludert Alzheimers, den vanligste formen for demens, kan forekomme så tidlig som 30 år. Parkinsons, multippel sklerose og til og med hjerneslag skjer i yngre aldre.

I dag gir din gode helse deg muligheten til å planlegge fremover.

Medicaid, helseprogrammet, kan betale for langvarig omsorg, men du må være dårlig eller dårlig. For de fleste er dette noe du vil unngå.

Faktum er at de økonomiske kostnadene og byrdene ved aldring vil påvirke besparelsene og familien din. Å tilby rimelig langtidspleie beskytter eiendelene dine og letter belastningen som ellers blir lagt på familien din.

Selv om noen synes at langtidsomsorgsforsikring er dyr, er den faktisk veldig rimelig for folk flest, spesielt hvis du planlegger før pensjon. Premien kan variere over 100% mellom forsikringsselskapene.

Hvis du nyter rimelig helse, kan disse retningslinjene lett passe inn i de fleste menneskers budsjetter. Problemet er at for mange mennesker leter etter en finansiell rådgiver eller en skadeforsikringsagent med lite kunnskap på dette feltet. Jeg kommer ofte med anbefalinger som er for store eller noen ganger for små. I tillegg jobber mange av disse fagpersonene med bare ett eller to forsikringsselskaper. Fordi de ikke har en god forståelse av hvordan policyer brukes på tidspunktet for kravet, er anbefalingene deres ikke i tråd med det du faktisk trenger.

I tillegg tilbyr 45 stater langsiktige partnerskapspolitikker som gir ekstra beskyttelse av dollar-for-dollar-eiendeler.

Det er flere typer policyer som er tilgjengelige i de fleste stater. Disse inkluderer tradisjonelle planer, partnerskapsplaner som gir ytterligere aktivabeskyttelse, unike premium «hybrid» -planer som også gir en dødsfordel og kortsiktige planer som gir høyere kvalifikasjoner for alder og helse.

Nøkkelen er å jobbe med en langtidspleiespesialist som jobber med store forsikringsselskaper. Jeg stiller alltid mange detaljerte spørsmål for å utforme en passende plan basert på kundens spesifikke bekymringer og budsjett.

Kostnaden for langtidstjenester varierer fra sted til sted. De fleste søknader starter med hjemmetjeneste, og mange unngår sykehjem helt fordi de får tilstrekkelig omsorg hjemme eller på en omsorgsenhet. Disse kostnadene er mye lavere enn dyktige tjenester på et sykehjem.

Langtidspleieforsikring vil betale for fordeler enten hjemme, barnehager for voksne, hjemmebolig, minnepleie og på tradisjonelle dyktige sykehjem. Med de fleste retningslinjer bestemmer du og familien din hvordan du skal bruke fordelene dine.

Fungerer langtidsomsorgsforsikring? Absolutt. I 2020 betalte store forsikringsselskaper mer enn 11,6 milliarder dollar i fordeler til amerikanske familier. Disse familiene ville ellers hatt å tømme sine egne eiendeler for å betale for omsorg, familiemedlemmer for å bli omsorgspersoner, eller begge deler.

Fordi politikk er skreddersydd, vil du kunne bestemme hva som er viktig for deg. Nøkkelen er å planlegge før pensjon. Å tilby langvarig pleie er ikke sexy. Den skinner ikke som en ny bil eller en ny juvel. Du kan ikke vise retningslinjene dine på en fest. Imidlertid vil det gi deg sjelefred og familien din.

Å jobbe med en langtidsspesialist vil tillate deg å få den nøyaktige informasjonen du leter etter. Start forskningen på 40- og 50-tallet når du har de rimeligste alternativene.

Faktum er at langtidsomsorgsforsikring er enkel, rimelig og gir stabil beskyttelse av inntekt og formue.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *