Virkelig billige bilforsikringstips – Hva kan du gjøre for å få billigere tilbud?

Av | april 7, 2021

Bilforsikring kan være en dyr regning for mange mennesker hver måned. Noen mennesker har knapt råd, eller verre – prøv å gå uten det, selv om det er ulovlig å gjøre det. Å prøve å få virkelig billig bilforsikring er noe der sjåfører legger mye tid og krefter på. Mens du bruker et nettsted som tilbyr tilbud og sammenligningsverktøy, kan det være nyttig, ikke alle er like. Selv om du bruker et slikt nettsted, får du kanskje ikke de små tilbudene du vil ha.

For å få billigere tilbud, her er noen tips og «hacks» for å få bilforsikringsavtaler:

• Kjenn faktorene som påvirker hvilke typer policyer og priser du får. Mens mange faktorer varierer fra selskap til selskap, er det noen få som alltid tas i betraktning: din kjørehistorie og historie, alder, modell og merke av kjøretøyet du kjører, by og stat, hvor ofte du bruker kjøretøyet. å forsikre, og kreditt score. Noen faktorer, for eksempel hvor du bor og hvor gammel du er, kan ikke endres. Gjør de beste forbedringene for de som kan.

• Se etter eventuelle reduksjoner. Hvis du for eksempel har en nær familie i militæret, kan du kanskje få redusert bilforsikring på grunn av «affinitetsreduksjoner.» I noen områder kan du få rabatter ved å ta sikkerhetskjøringskurs. Se også etter nettsted- og selskapsspesifikke kuponger.

Flere tips for virkelig billig bilforsikring

• Prøv å legge til en mer erfaren sjåfør i policyen din med en ren kjørehistorikk. Hvis du er under 25 år eller har dårlig kjørehistorie, kan det være i din beste interesse å be et familiemedlem som har en ren og strålende kjørehistorie og mer erfaring om å bli med på policyen din. Dette, IKKE skuff dem og ikke gjør feil, fordi de er i samme policy som du kan skade din egen poengsum.

• Du vet hva du skal se etter når du bruker svært billige bilforsikringssider. Den laveste prisen du får, er kanskje ikke den beste, avhengig av hva den dekker og ikke dekker. Du kan ende opp med å betale mer penger i det lange løp hvis du velger feil type policy. Forstå hva slags dekning hvert tilbud inkluderer, og bestem om du virkelig trenger alt, eller om det er en du ikke kan gjøre. På den annen side, sørg for at du ikke går glipp av noe du trenger.

Når du tror du er klar til å begynne å søke veldig billig bilforsikring, bruk et kvalitets- og pålitelig nettsted. Et nettsted anbefalt av mange mennesker er Esurance. Rabatter av alle slag er tilgjengelige, så sjekk og se om du kvalifiserer for noen av dem.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *